Jurnal de RESET alimentar – episodul 4

Azi am cam făcut foamea: la prânz aveam un pic de orez cu un pic de fasole și o bucată de mușchi de vită. Am ars vita aseară, dar am zis că n-o fi dracul atât de negru și că o să mănânc eu carnea aia, chiar dacă e ca talpa. Nope. Nu am putut s-o înghit, așa cum nu pot s-o înghit pe… dar stai, că aici e despre mâncare! 😄

Puteam să înlocuiesc carnea aia cu ceva, dar am ales să nu. Așa de bună a fost gustarea compusă dintr-o banană și două (!!!) pătrățele de ciocolată, de zici că mâncam caviar cu foiță de aur – sau nu știu, ceva bun, găsiți voi sinonime, că mi-e foame… – deci m-a pufnit râsul la gândul că două pătrățele mâncam dintr-o înghițitură, înainte.

Deja am zis „înainte”; am trecut de pragul psihologic, acum sunt în faza de „în timpul”! Urmează „după”. În continuare sunt foarte optimistă și asta mă ajută mult.

Acum aștept să mi se facă pulpa de curcan la cuptor și mi-am pregătit mâncarea pentru mâine. Tare yummy îmi miroseau mâinile, îmi venea să mănânc un deget.

Nu uitați: vă puteți alătura mie în aceasă călătorie, iar pentru scurt timp, cei de la RESET mi-au pus la dispoziție 10 vouchere cu 50% reducere. Au început să se dea deja, așa că grăbiți-vă, dacă doriți să vă „dați un reset” alimentației și stilului de viață nesănătos! Lăsați-mi un comentariu în care să mă manifestați interesul și eu vă dau detaliile!

Later edit: s-a făcut curcanu’!

Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 | Episodul 8 | Episodul 9 | Episodul 10 Episodul 11 | Episodul 12 » » » Urmăriți toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

4 thoughts on “Jurnal de RESET alimentar – episodul 4”

  1. Iti trebuie niste hobby-uri, ceva sa te tina ocupata. Asa sunt si eu cand decid sa mananc mai mindful, mi-e gandul doar la mancare si mi-e foame non stop :)))
    Asa ca ma joc pe consola, citesc, ies sa ma plimb, fac orice, ca sa nu ma mai gandesc la mancare.
    Ah si bag apa si ceaiuri la greu :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.