2019: Denisa descoperă Game of Thrones

M-am ferit de serialul ăsta de când a început să crească în popularitate, adică imediat după ce a apărut. Am oroare de chestiile care sunt la modă, mai ales chestiile care cauzează isterie în masă. Când toată lumea se uita la Game of Thrones, eu îmi vedeam de Grey’s Anatomy-ul meu, și ăla descoperit când avea deja câteva sezoane. La fel am ignorat și The Walking Dead.

Sebi a insistat până s-a plictisit să mă uit cu el la Game of Thrones: „înțelege că nu o să mă uit niciodată la filmul ăsta, în special pentru că insiști atât!”, îi ziceam. Nu știu de ce, dar mă enervează la culme serialele care sunt super populare. Și uite așa… anii au trecut și Sebi s-a resemnat.

La fel am procedat cu Michael Bublé: am refuzat cu obstinație să îi ascult vreo melodie, tocmai pentru că toate femeile din jurul meu păreau înnebunite de muzica lui. Stai așa, deci e unul pe care îl cheamă Michael ȘI Buble și și-a pus el accent pe e-ul de la Bublé, ca să pară mai interesant? Sigur e genul de Julio Iglesias wannabe care cântă șlagăre pentru doamnele trecute de prima tinerețe.

Și într-o zi aud, la Radio România Actualități (este radioul meu preferat, în ultima vreme, pentru că seamănă cu ceea ce a fost Europa FM cândva și nu difuzează numai manelele care sunt la modă azi), o melodie neobișnuită, frumoasă chiar. Am deschis repede Shazam și nu mică mi-a fost mirarea să văd că e cântată de Michael Bublé:

https://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA

Deci eu atâția ani m-am ferit de Michael Bublé și el cântă atât de frumos? Oare câte alte chestii faine am ratat din cauza încăpățânării mele? Da, a venit vremea să recunosc: sunt o încăpățânată și uneori îmi fac rău singură prin asta.

Oare dacă Game of Thrones chiar este un serial bun? Prea multă lume se uită la el, de la Sebi la colega și prietena mea Elena și până la Casey Neistat, care are atât de multe lucruri de făcut și totuși nu ratează un episod de GoT pe săptămână!

O melodie a lui Michael Bublé mi-a deschis calea căre lucruri pe care altădată nici nu concepeam să le văd sau să le fac.

Anul 2019 este unul surprinzător pentru mine, în sensul că am decis să nu mai zic „nu” chiar la toate chestiile care îmi apar în cale. Este anul în care am „băgat” un câine în casă după ce am zis că eu nu voi vrea niciodată câine mare în apartament, este anul în care am încercat cele mai multe chestii noi de mâncat (de la orez negru la paste din făină de dovleac), anul în care am renunțat la multe kilograme pe care le purtam după mine și-mi erau povară, anul în care mă uit la Game of Thrones și… suntem abia în martie!

Nu-mi mai e frică să încerc lucruri noi, pentru că mi-am dat seama că e posibil să ratez ceva foarte tare, frate!

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “2019: Denisa descoperă Game of Thrones”

  1. Nu esti singura care descopera Ghemotronul abia acum :)) Bine, eu inca n-am apucat sa ma uit la serial, astept sa termin cartile. Toti prietenii mei mi-au zis sa las dracului cartile ca sunt extrem de mari si de plictisitoare dar eu nu… Gica Contra. Si uite asa, de doi ani tot trag de ele sa le termin. Evident ca am uitat cine cu cine e, ca se sucesc ca dracu si sunt 540395803498532 de personaje, dar e interesant, da.

    Personal, astept serialul The Witcher. Sunt mega fana a cartilor si a jocului (care, apropo, a primit j de premii, ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri ever). Povestea e tot asa, fantastica, cu dragoni si chestii, personajul principal fiind acest vrajitor vanator de monstri. Un soi de mercenar.
    Sper sa nu-l faca astia pilaf, desi, am inteles ca vor sa se ridice la nivelul Game of Thrones.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.