Am testat și recomand: prăjitura Marlenka

Când am gustat prima oară din bunătatea numită Marlenka, am simțit că îl prind pe Dumnezeu de-un picior. Dacă piciorul lui are gust de Marlenka, ce să zic, am devenit credincioasă! Marlenka este o prăjitură absolut delicioasă, cu miere și nucă, făcută după o rețetă tradițională din Cehia. 

Sunt relativ puține locuri unde o găsești: în Deva la Jos Pălăria!, iar în Hunedoara o mai aduceau la Best Hotel (al cărui restaurant are mâncare bună și foarte bună, apropo), dar nu este tot timpul pe stoc. „Problema” e că dacă ai gustat-o o dată, vei mai vrea să o mănânci iar și iar și ce te faci dacă nu o găsești nicăieri? Păi… desigur, o comanzi de pe eMAG!

Urmăresc de ceva timp produsele Marlenka vândute pe eMAG și vă pot spune că prăjitura de 800 de grame, cu nuci și miere, nu a costat niciodată mai puțin de 40 de lei, așa că sfatul meu este să nu așteptați Black Friday sau alte reduceri și să nu vă imaginați că o să aveți transportul gratuit; cât e afișat, atât vă costă! Așadar, pe o prăjitură de 800 de grame veți da 65 de lei, dar măcar puteți fi siguri că merită fiecare leuț! De asemenea, nu vă pot spune nimic despre celelalte produse, pentru că am mâncat o dată prăjitura cu cacao și nu mi-a plăcut și tot o singură dată am mâncat o prăjiturică învelită în ciocolată și ambalată individual și nu are nicio legătură cu prăjitura aia bună, cu nucă și miere.

Vrei o prăjitură bună? Ia-ți o Marlenka și îmi vei mulțumi!

03030 

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

3 thoughts on “Am testat și recomand: prăjitura Marlenka”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.