Bărbaților le plac femeile cu picioare frumoase (P)

De ce bărbații consideră picioarele feminine atât de sexy? 56% dinte bărbați admit că sunt imediat atrași de o femeie dacă are picioare frumoase 

Nu este un secret pentru absolut nimeni faptul că gleznele subțiri, piciorul lung și subțire, cizmele cu toc pentru femei și un păr desfăcut pot face mai multe decât orice altă postură seducătoare. Astfel există ceva, un truc psihologic inexplicabil care oferă acestei părți a corpului feminin un efect teribil de atrăgător în ciuda faptului că este oarecum banal din punct de vedere rațional

Cizmele până la genunchi și ciorapii negri

Fetele adoră de fapt să știe faptul că ținuta lor reprezintă senzualitate și într-un fel sau altul momentul în care privirile sunt întoarse, este una dintre cele mai clare semne cum că arăți bine. Astfel, privirea care pleacă de jos în sus este doar un bonus, deoarece, în cele din urmă totul culminează cu momentul în care fața devine cireașa de pe tort.

Raționalul poate explica multe fenomene, logica are sens întotdeauna, mai ales pentru un bărbat inteligent. Știința, curiozitatea, explorarea și evoluția, toate sunt inteligibile pentru bărbați, mai puțin efectul pe care ciorapii negrii și cizmele până la genunchi îl au asupra minții. Ce este atât de atractiv la asta? Într-un oare care fel, nici măcar cei mai mari psihologi n-au reușit să explice acest lucru dincolo de banalul motiv al atracției sexuale.

Iubim ceea ce nu putem explica

Dacă vei întreba orice bărbat cu spirit aventurier și mereu dornic de ceva nou, cu siguranță îți va răspunde faptul că iubește ceea ce nu poate avea, ceea ce este greu de obținut, ceea ce nu poți avea decât dacă muncești foarte tare și din răsputeri. Ei bine acest lucru se aplică într-un fel, pentru oricine.

Oferind un aspect decent și tot odată provocator, cizmele feminine până la genunchi mereu au oferit acel aer de sobrietate, confidență și impunere chiar și celor mai supuse, calme și blânde dintre femei. De asemenea, plusul de înălțime, accentuarea formelor și întărirea stimei de sine sunt efecte care contribuie într-o manieră colosală la crearea unei atitudini, a unui stil și caracter, nu doar o ținută, ceea ce este fantastic.

În alte cuvinte, orice bărbat, oricât de stabil emoțional și de fidel cauzei sale, este supus inevitabilității de a arunca cel puțin o privire în momentul în care pe stradă, la muncă, sau chiar în atunci când propria prietenă sau soție trece arătând așa:

Tocurile și textura fină, mulată, regăsește acel efect psihologic de nedescris pentru ambele părți, indiferent că ești bărbat sau femeie. Fetele o descriu ca pe o super-putere prin care poți subjuga mințile și atenția tuturor atunci când pășești ritmic, picior peste picior arătând fabulos. Aspectul fizic în cele din urmă are cel mai are efect asupra stimei de sine și percepției față de o persoană indiferent că acest lucru se admite sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.