Când nici un leac nu funcționează, ce faci? (P)

Cauți vindecarea acolo unde medicii nu mai au ce face? Te orientezi către yoga? Homeopatie? Medicină alternativă?

Eu sunt omul care crede în medicina alopată până în ultima clipă, dacă pot spune așa. Dar acolo unde medicina clasică nu mai are ce face, la cine mai apelezi? La rugăciune, la meditație, la „vindecarea” spirituală, că tot se spune că toate pleacă din interior? 

Reiki este un termen în limba Japoneză care definește Energia Divină Universală, denumire inclusă în diverse tehnici (sisteme) de utilizare a acestei energii.

Rei – Dumnezeu, universul, spiritual, sfânt.
ki – Energie, forță vitală.

Rеіkі este o terapie non-nvazivă, fără medicamente, care implică intervenția la nivel subtil energetic a unui practicant inițiat și instruit în această metodă, așa cum este Maestrul Reiki Uѕuі Tіbеtаn Bogdan Prоѕреrіо, care utilizează o tehnică străveche de „punere a mâinilor” cu scopul de a transmite „energia vitală universală” de natură să restabilească echilibrul firesc al ființei umane prin refacerea conexiunii dintre corp, minte și spirit.

Există cursuri pentru cei interesați. Detalii, aici.

La aceste cursuri vei reuși să obții tehnici unice și eficiente pentru îmbunătățirea sănătății și crestere spirituală autentică.

Aceste tehnici promit să „vindece” și afecțiuni precum anxietatea și depresia, pe care medicina le cam lasă în capătul listei, pentru că nu se văd și nu dor (fizic).

Rеіkі se bazează pe credința că energia vitală străbate tot timpul corpul nostru. Dacă fluxul energiei vitale întâmpină blocaje, atunci persoana experimentează stări neconforme cu armonia și seninătatea omului sănătos. Același lucru se întâmplă și în cazul animalelor de companie, pentru care Reiki funcționează la fel de bine.

Dacă energia vitală circulă nestingherită prin noi și în jurul nostru, ne vom simți fericiți și sănătoși. Reiki este o tehnică straveche redescoperită în Japonia la începutul anilor 1900 de către Dr. Mikao Usui. Reiki promovează viziunea holistică asupra sănătății oamenilor care nu e privită doar ca absența bolii și suferinței, ci și ca o permanentă stare de pace și relaxare, (re)creată prin (re)punerea organismului în rezonanță cu energia Reiki de sorginte divină.

Deoarece totul este energie, este util să vizualizăm prezența acestei energii vindecătoare permanent în jurul nostru. Dacă doriți să atingeți starea de vindecare specifică Reiki, trebuie doar să luați legătura la numerele de telefon de pe website cu Maestrul Rеіkі Uѕuі Tіbеtаn BogdanPrоѕреrіо, care vă va ajuta în acest proces minunat de vindecare în primul rând spirituală.

Anxietatea este o stare de disconfort la nivelul întregii ființe, este ca o apăsare pe suflet, cum ar fi îngrijorarea sau frica, simptome care în mod evident sunt neplăcute, indiferent de intensitatea lor. Toată lumea experimentează stări de anxietate în anumite momente din viață: de exemplu, oricine își amintește sentimentul de neliniște înainte de a intra la un examen scris sau așteptându-și rândul la un examen oral; înainte de a se supune unui consult sau unor analize medicale; când urmeaza sa susțină un interviu pentru un loc de muncă mai bun. În timpul unor asemenea evenimente, anxietatea poate apărea la foarte multe persoane și este aproape normală, emoțiile apar și sunt firești.

Cu toate acestea, destul de multe persoane consideră că este greu să își controleze emoțiile. Astfel de persoane au sentimente de anxietate în mod constant și astfel viața lor de zi cu zi poate fi afectată. Anxietate înseamnă mai mult decât a fi stresat sau îngrijorat. Starea de stres sau de îngrijorare reprezintă o reacție destul de des întâlnita la majoritatea oamenilor care desfășoară o activitate sub presiunea timpului; această stare trece imediat ce situația stresanta a încetat sau când factorul generator de stres a fost îndepărtat.

Fiecare din noi s-a simțit trist sau abătut uneori, dar aceste stări trec de obicei de la sine după o scurtă perioadă de timp. Depresia, denumită și „depresie clinică” sau „tulburare depresivă”, este o tulburare de dispoziție care produce o adevărată suferință greu de definit și care afectează felul în care se simte persoana în cauză, felul în care gândește, precum și felul în care abordează activitățile zilnice: lucratul la serviciu, mâncatul, dormitul. Diagnosticul de depresie se poate pune dacă simptomele specifice sunt constante aproape pe tot parcursul unei zile, aproape în fiecare zi, timp de cel puțin două săptămâni.

Oricare v-ar fi supărarea, apăsarea, necazul, nu stați într-un colț așteptând să treacă de la sine. Căutați ajutor, cereți sprijin, încercați să faceți ceva ca să ieșiți din starea nasoală, pentru că de cele mai multe ori, nu trece pur și simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.