Când te trezește un cârcel…

Cand eram mică, ai mei glumeau zicând că dacă după vârsta de 50 de ani te trezești și nu te doare nimic, înseamnă că ești mort. Da, ce glumă bună, ha ha, dar la 36 o fi normal să te trezească la 7:52 un cârcel atât de nasol, încât să te doară mușchii piciorului și a treia zi?

Culmea e că mănânc nuci de când cu programul RESET, chiar multe nuci și au magneziu, iar cârceii sunt cauzați de lipsa de magneziu, nu?

Am simțit că se mi pregătește ceva, mă mai „țineau” mușchii, drept pentru care mi-am luat de la Farmacia Tei niște Magne B6 și îl luam de câteva zile când am pățit să mă trezească din somn cel mai crunt cârcel din ultimii cinci ani!

Ați pățit așa ceva? Ce să mai fac?!

Foto: Cârcel, de la Shutterstock. Autor: PR Image Factory

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “Când te trezește un cârcel…”

  1. O mai patesc si eu, in gamba. Cand ma intind in somn. Acum am un al saselea simt, imi dau seama, in somn, cand ma intind si incepe sa se formeze carcelul, asa ca ma opresc din intins :)))))))
    Observ ca mi se intampla daca nu fac exercitii fizice (mai ales stretching) cateva zile la rand. Stretchingul asta, mama lui, e tare bun pentru carcei. Acolo, 10 minute pe zi… valeuuu! Face minuni! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.