Ce să nu faci la prima întâlnire, dacă vrei ca partenera să te placă (P)

Prima întâlnire este un moment important, plin de emoții, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Deși percepția generală este că cei din urmă nu acordă la fel de mare importanță acestui date, nu este adevărat! Și domnii au așteptări mari și își doresc ca desfășurarea să fie una frumoasă, iar deznodământul unui fericit, însă ei sunt mai “antrenați” în a-și ascunde sentimentele de neliniște!

Dacă ești bărbat și te pregătești de o primă ieșire în oraș cu o doamnă sau domnișoară pe care o placi și pe care îți dorești să o impresionezi, acest articol este pentru ține! Aici găsești informații și sfaturi prețioase, care te vor ajuta să treci cu bine de toate momentele, de la activitățile premergătoare întâlnirii propriu zise, până la ce comportament este bine să adopți în fața partenerei tale. Ești pregătit să afli secretele unui date perfect?

Iată ce trebuie să eviți:

  • Alegerea restaurantului ținând cont doar de preferințele tale

În general, sarcina de a alege locația întâlnirii revine persoanei care a făcut invitația. În cazul în care tu ești cel care a propus să ieșiți împreună, este important să ții cont de gusturile și preferințele partenerei atunci când faci rezervarea la un anumit local. Nu poți da greș cu un restaurant elegant, cu o atmosfera liniștită, care permitere purtarea unor conversații pe parcursul întâlnirii și în care meniul este divers. Este posibil că femeia pe care ai invitat-o în oraș să nu își dorească să servească, de exemplu, un burger la prima întâlnire, așa că evită locurile cu o gama limitată de preparate. Acest lucru este valabil și în privința restaurantelor cu un anumit specific (libanez, chinezesc, etc.), dacă nu ești sigur că acestea sunt pe placul ei.

  • Purtarea unui outfit nepotrivit

Imaginea este foarte importantă, mai ales că aceasta exprimă cât de mult efort ai depus pentru întâlnire. Dacă ai ales un restaurant select, alege o ținută mai deosebită, care conține una dintre cămășile bărbătești în tendințe, o pereche de pantaloni eleganți și, eventual, un sacor confortabil, cu un design special. Dacă întâlnirea are loc pe o terasă cu o atmosferă mai relaxată, adoptă un look casual, dar îngrijit. Regulile de bază după care te poți ghida sunt: alege articole care îți vin bine, care te pun în valoare și outfit-uri care se potrivesc locației și momentului din zi. Nu crezi că ai nimic în garderobă? Rezervă-ți câteva minute și intră pe site, unde poți găsi numeroase articole masculine la modă!

  • Acapararea discuției cu subiecte legate numai de persoana ta sau de domeniile care sunt de interes numai pentru tine

Nimic nu este mai plictisitor decât să petreci timp în compania unei persoane care nu se oprește din vorbit, care mai degrabă poartă un monolog, decât un dialog! Evita să îndrepți direcția discuției doar asupra ta și încearcă să o cunoști, să vă descoperiți unul pe altul în mod egal.

  • Te comporți cum nu îți este firesc

Nu are rost să adopți un anumit comportament doar pentru că tu crezi că o vei impresiona, pentru că, mai devreme sau mai târziu, adevăratele valori și obiceiuri vor ieși la iveală și vă vor afecta relația. Fii natural, ține cont de bunele maniere și cel mai important: fă-o să râdă!

  • O obligi să plătească nota

Deși orice femeie independentă și sigură pe ea se va oferi să plătească partea ei de consumație, nu trebuie să accepți. În general, persoana care a lansat invitația este cea care trebuie să se ocupe de acest aspect. Apreciază faptul că s-a oferit și, dacă totul a mers bine, spune-i că poate plăți la următoarea întâlnire! Astfel, îi vei da de înțeles că ti-a făcut plăcere să petreci timp în compania să și că îți dorești să o revezi.

Ce alte reguli urmezi atunci când participi la o primă întâlnire?

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.