Cele mai populare modalități de livrare flori în București

Odată ce ai plasat o comandă de flori pentru Valentine’s Day, pentru ziua ei sau pentru o colegă de birou, te aștepți să vină o mașină de la curierat și să ridici florile de la curier. În cele mai multe cazuri acesta este scenariul clasic, avem o livrare de flori în București tipică. Firma de curierat desemnată, care are contract cu florăriile online, preia toate florile de livrat la o anumită ora și le livrează în intervalul stabilit. Ca să știi unde care este stadiul livrării, întrebi la firma de curierat sau la florărie.

În afara acestei modalități clasice de livrare mai sunt și altele pe care le vedem în București sau în alte orașe mari din tara și din afară. O primă metodă este livrarea prin curierat propriu. Ce înseamnă asta? Ai o florărie online, cum e de pildă Florăria de Vis, care are mașini și curieri proprii, nu are contracte cu firme de curierat externe. Practic s-a primit o comandă, imediat e împachetat buchetul, coșul de flori, cutia de flori, de trandafiri simpli sau criogenați, lalele, ce își doreste fiecare client și imediat mașina pleacă spre destinatar. În trei sau patru ore ai livrată comanda, nu mai aștepți după curieri, care pot avea și zile mai aglomerate.

Livrarea prin curierat propriu e și cea mai eficientă, mai ales dacă ai mereu un număr mare de comenzi, cum se întâmplă la Florăria de Vis. Clientul care trimite comanda primește mesaj SMS de confirmare primire, are control total asupra traseului pe care îl urmează curierul, mașinile sunt adaptate pentru transportul florilor.

Cu un curierat propriu toate comenzile ajung în siguranță și la timp la destinatar, șoferii sunt profesioniști și știu care vor fi cele mai bune trasee pentru livrarea imediată a florilor dorite. În plus curieratul propriu înseamnă și costuri mai mici pentru florăria online și servicii de calitate pentru clienți, deci ambii actori ai tranzacțiilor online câștigă.

Florărie online

Transportul cu bicicleta este o metodă la fel de populară. În loc de mașină și de stat în trafic la nesfârșit, alegând livrarea cu bicicleta știi că ai florile livrate și mai repede, vehiculele micuțe se strecoara mai ușor prin trafic, pe străduțe. Nu poluezi, ești prietenos cu mediul, știi că florile sunt în siguranță. Pe bicicletă nu se pot livra cantități foarte mari de flori, deci pericolul de a se deteriora este mai mic. Transportul cu mijloace de transport eco este la modă peste tot în străinătate și a ajuns de ceva vreme și la noi, este însă nevoie de ceva mai mult personal și de oameni dispuși să facă livrări contra-cronometru.

Clienții care aleg această metoda de livrare au costuri mai mici de livrare, pentru că fără mașină nu mai există costul combustibilului și al întreținerii autoturismului.

Flori la domiciliu

Florăriile online pot trimite flori la domiciliu și cu motoreta sau scuterul. Este o metodă de mijloc, între bicicletă și mașini proprii, vitezele pe care le ating aceste vehicule pe două roți sunt destul de mari, se transportă cantități mici de flori, dar mult mai rapid. Florile ajung la domiciliu în cele mai bune condiții, dar se pot întâmpla accidente și există riscul deteriorării mărfii transportate.

Florăriile online trimit în timp record flori la domiciliu (în București), ofertele sunt foarte variate și indiferent de metoda de livrare preferată, e simplu și comod să plasezi comenzi online. Ai modalități de plată diferite –ordin de plată, card bancar, plata direct la expeditor

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.