Cum alegem buchetul de flori perfect?

Hey, suntem în 2019, știi că sunt mai multe tipuri de buchete de flori, da? Nu mai există doar mâna de flori adunate într-un celofan transparent căruia i se adaugă nelipsita panglică colorată, răsucită cu foarfecele. Astăzi nu avem doar buchete de trandafiri, ci și flori criogenate, cutii rotunde cu zeci sau sute de flori identice, aranjamente florale în coșuri din lemn, cutii acrilice sau chiar trandafiri criogenați în cupolă de sticlă. Poți impresiona cu un buchet de flori de câmp, dar sunt evenimente sau momente când ai nevoie de ceva în plus.

Bloomeria este o florărie online din București care asigură livrarea gratuită a florilor, buchetelor, aranjamentelor în București & Ilfov în trei ore de la cumpărarea lor, ceea ce mi se pare foarte decent, când ești în căutare de flori frumoase și nu ai timp să umbli, efectiv, după ele. Nu doar că ți le livrează, dar serviciul este și gratuit. Așa-i când este concurență, magazinele se „luptă” să aibă cele mai bune oferte pentru clienți, iar totul este în beneficiul lor, al clienților.

Ce sunt trandafirii criogenați?

Așa cum le spune numele, sunt înghețați ca să se păstreze „ca noi” mai mulți ani. Din păcate, mirosul nu se păstrează, rămânând doar frumusețea florii. Diferența dintre o floare artificială și una criogenată este că floarea criogenată are „la bază” o floare reală peste care s-a intervenit un pic. OK, un pic mai mult!

Cum alegi trandafirul criogenat? Păi… te uiți pe site și îl alegi pe cel care-ți place, dai click și constați că mai sunt și acolo opțiuni de culori. Multe. Încearcă să alegi în funcție ocazie și de persoana care-l primește și nu de preferințele tale personale. În plus, nu uita că fiecare culoare semnifică altceva.

Astfel, trandafirul roz înseamnă delicatețe, alb – puritate, galben – gelozie, portocaliu – pasiune, entuziasm, violet – respect. Sunt multe articole pe tema asta pe Internet, dacă vrei să faci un astfel de cadou, e important să ai în vedere simbolistica.

Trandafir criogenat. Foto: Bloomeria

Bloomeria semnifică în linii mari aprecierea frumuseții, dragoste pentru detalii și bucuria unui zâmbet.

Pe lângă trandafirii criogenați, pe site-ul Bloomeria găsiți cutii elegante cu flori, buchete și tot ce am enumerat la începutul articolului. Ocazii de sărbătoare să fie, că de flori și idei originale nu ducem lipsă!

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.