Cum am câștigat un bilet la concertul Bon Jovi

Pe Facebook mi-a apărut o postare sponsorizată de la Premium Lubricants, care anunța un concurs interesant. Nu am stat să analizez care ar fi legătura dintre lubricanții auto și concertele de vara asta, eu am sărit în „trenul” ăsta bucuroasă că am o șansă de a câștiga un premiu fain: bilet la concertul pe care mi l-aș fi dorit eu. Mi-a plăcut că nu era concurs cu acordarea premiilor prin tragere la sorți, așa că am scris mesajul de mai jos, care a fost înscrierea mea. Și cu care am câștigat. Chestie pentru care le mulțumesc încă o dată celor de la Premium Lubricants!

Sunt fan Bon Jovi încă din copilărie, când am auzit prima dată „I’m feeling like a Monday but someday I’ll be Saturday night”. Poate că nu înțelegeam versurile 100%, dar mi-a plăcut muzica și indiferent ce schimbări și reinventări a făcut această trupă, am zis că mereu voi rămâne fanul lor. Și am rămas.

În 2011, când au venit pentru prima dată la București, am trăit cel mai frumos moment din viața mea. Au fost trei ore în care efectiv nu m-am mișcat din loc și am absorbit fiecare notă muzicală, fiecare vers, fiecare melodie. Afară erau o mie de grade, asfaltul era încins, eram zeci de mii de oameni unul lângă altul, apa era scumpă și departe, toaletele… nici nu mă gândeam să ajung la una, nu mă interesa nimic decât trupa. Să îl văd pe Jon la câteva zeci de metri de mine (OK, să fi fost mai mult de 100, nici nu mai contează), să îi cânt lui Richie Sambora „Happy Birthday” alături de alți 50 de mii de oameni sunt lucruri pe care nu speram să le trăiesc vreodată și după ce concertul s-a terminat, am zis: this is it, gata, acum pot să mor, sunt fericită.

Iar acum, din nou, Bon Jovi urmează să concerteze în București. Îmi doresc să mai trăiesc o dată fericirea de a-i auzi cântând live, lângă mine. În urmă cu opt ani, concertul a fost pus sub semnul întrebării, pentru că Jon suferise o accidentare și a fost operat la un picior. Era să nu-i vedem, dar am avut noroc. Iar Jon a sărit pe scenă și ne-a uimit pe toți cu agilitatea lui, un om la ~50 de ani care tocmai fusese operat trăia fiecare clipă alături de noi.

Nu o să uit uimirea de pe chipul lui când am început cu toții să cântăm versurile melodiilor. Nu avea habar că într-un colț din estul Europei poate să aibă atâția fani. Avea și încă are.

1 thought on “Cum am câștigat un bilet la concertul Bon Jovi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.