Cum transformi o escapadă cu autorulota într-o experiență de vis

Nu există om care să nu-și fi dorit, măcar o dată în viață, să plece undeva în sânul naturii pentru câteva zile cu o autorulotă. „Casele” pe roți sunt cea mai potrivită opțiune pentru oricine vrea să scape de stresul și de aglomerația din oraș, dar și de obositoarea și plictisitoarea nesfârșită pregătire a unei vacanțe clasice, care se poate transforma oricând într-un eșec. Da, poate fi exact cum ai văzut în filme: simplu și sublim. Tot ce ai de făcut este să-ți faci bagajele și să pornești la drum.

Iată câteva dintre principale motive pentru care ar trebui să pleci cu autorulota într-o mică, dar memorabilă vacanță:

  • Concediul în autorulotă înseamnă libertate totală. Nu ai ore de trezire sau culcare, iei masa când dorești, faci câte opriri vrei și schimbi mereu locul dacă te-ai plictisit de el. Fără programul fix pe care îl impun majoritatea unităților de cazare, întreaga excursie va fi mult, mult mai plăcută.
  • Indiferent de anotimp, în autorulotă ai mereu garantat același confort sporit și siguranța unei călătorii reușite. Dotările mașinilor autorulote sunt multiple pentru a-ți asigura exact tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de vacanță.  
  • Cu prietenii sau cu familia? Hai mai bine cu toată lumea! Autorulotele sunt încăpătoare și potrivite atât pentru vacanțele cu întreaga familie, cât și pentru o escapadă cu tovarășii. 
  • Ai un animal de companie? Ia-l cu tine. Spre deosebire de hoteluri sau pensiuni unde nu îți poți lua, în cele mai multe cazuri, pisica sau cățelușul, în autorulotă poți avea alături de tine animăluțul mult iubit fără niciun fel de probleme.
  • Ești o fire aventuroasă sau una mai liniștită? N-are nicio importanță, vacanțele cu autorulota sunt ideale pentru toate genurile de oameni. Marele plus ale unei plecări în excursie cu o autorulotă este că poți decide chiar tu ceea ce vrei să vizitezi sau să faci, fără niciun fel de restricții. 
  • Băutură, mâncare, distracție și confort la discreție. Dacă tot ești în concediu, n-ar fi ideal să nu trebuiască să aștepți o oră anume pentru ca barul sau restaurantul de la hotel să se deschidă? Sau cum ar fi să nu mai ai nevoie să te trezești la o anumită oră ca să profiți de micul dejun inclus? În autorulotă ești ca acasă la tine și ai acces oricând, la orice oră din zi sau din noapte, la mâncare, la băutură sau la orice altceva îți mai dorești. Cu bucătăria deschisă non-stop și cu posibilitatea de a dormi oricât sau de a face gălăgie fără a deranja pe nimeni, concediul în autorulotă este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune variante de a te destinde.   

Indiferent de destinația pe care o alegi, de persoanele și/sau animalele de companie pe care le iei cu tine, călătoria cu autorulota este ceva cu totul inedit. Poate prima experiență în acest sens te va scoate un pic, ca orice lucru nou, necunoscut, din zona de confort, dar frumusețea unei astfel de excursii depășește orice așteptări. Drum bun și vacanță plăcută!

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.