De ce este Sano Spark cel mai bun detergent pentru vase?

În primul rând, este super eficient. Are o reclamă care zice că o singură apăsare a pompiței este suficientă pentru toate vasele din chiuvetă. „Hai, lasă-mă, cum pot să mintă în halul ăsta?”, îți spui. Nu mint. Chiar așa este. Pui o dată pe buretele de vase și speli tot ce ai în chiuvetă. Mai apeși pe pompiță doar dacă ai chestii super grase ori resturi de mâncare întărite pe farfurii sau oale.

Simplitatea. Sunt patru tipuri de Sano Spark: galben, verde, mov și roz. Lămâie, nu-mai-știu-ce, lavandă și ceva flori, parcă iasomie. Toate cu un miros puternic, dar plăcut. Îți alegi preferatul și poți fi sigur(ă) că până se termină, te vei fi săturat de acel miros, pentru că…

Sano Spark durează foaaarte mult. Foarte mult. Eu spăl vase de mi se apleacă și abia reușesc să consum o sticlă în câteva luni bune. Acuș cred că se face o lună de când l-am rugat pe soț să îmi ia un Sano mov de la Penny, că era la ofertă și „acuș rămân fără”; meanwhile, sticla mea e la 1/3. Estimez că va fi trecut valul de căldură din august când îi va veni vremea noii sticle de Spark să stea mândră pe chiuvetă. Chiar dacă ăsta roz e preferatul meu acum, le alternez ca să scap de monotonie.

Am mai zis că e eficient, dar mai zic o dată: e de departe cel mai bun detergent de vase pe care l-am folosit eu. Curăță tot și nu trebuie să golesc sticla ca să o facă. Face multă spumă, degresează.

Nu în ultimul rând, ceea ce îl diferențiază clar de ceilalți detergenți de vase: pompița. Fraților (și surorilor), mulți ani de zile am refolosit aceeași sticlă de Fairy cumpărată din străinătate, pentru că era singurul recipient cu pompiță. Chiar nu se gândesc ceilalți producători de detergenți de vase că ți-e peste mână să torni detergentul dintr-o sticlă fără pompiță când ai mâinile unse, ude și, poate, ocupate cu altceva?! Pentru mine nu mai există altceva.

Sano Spark pe viață. ✌🍽

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

4 thoughts on “De ce este Sano Spark cel mai bun detergent pentru vase?”

  1. Sau, pur si simplu, folosesti un recipient de la sapunul lichid, pentru maini, in care pui detergent de vase. Sau nu se spala vasele cum trebuie, daca nu scrie pe el ca e pentru vase?:)))).
    Una peste alta, recomand masina de spalat vase. Prefer sa n-am televizor in casa, decat sa mai renunt la ea :)))).

  2. Circula o gluma pe net si era ceva de genul: „pana mai ieri eram tanar si nelinistit, acum zbang, ma bucur maxim la un aspirator”. Asa si tu cu detergentul de vase :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.