S-a deschis, în sfârșit, un magazin Decathlon la Deva!

Locul este ușor de găsit: în galeria Auchan, unde a fost cândva JYSK. La deschiderea oficială au foat prezenți trei șefi (directorul noului magazin, managerul de expansiune și CEO-ul Decathlon România), oficialități, presă și – foarte interesant! – tipul care a inițiat, în urmă cu patru ani, o petiție online pentru ca Decathlon să deschidă un magazin și la Deva. Numele lui este Velu Călușer. Mi se pare un gest foarte frumos din partea Decathlon de a-l invita la deschidere pe cel care i-a… invitat, practic, să deschidă. Și pentru hateri: voilà, o petiție online care a avut succes! 👌

În video-ul alăturat puteți vedea o chestie pe care eu am găsit-o interesantă în magazinul lor și pe care nu am mai întâlnit-o nicăieri până astăzi: un infochioșc unde apropii produsul, acesta se scanează (probabil printr-un RFID) și pe ecran îți apar informații detaliate despre produs. Nu mai trebuie să desfaci toate ambalajele ca să vezi ce se „ascunde” sub ele, ai mură-n gură pe ecran.

Magazinul Decathlon din Deva o să aibă și atelier pentru reparat biciclete, role, echipament de ski ș.a.m.d.. O altă idee strălucită, căci majoritatea retailerilor își pun mâna în fund după ce ai cumpărat de la ei. Iată, Decathlon vrea să te mai duci în magazin și pentru reparații. Pentru service, cum ar veni.

Cu ce se mai laudă acest magazin? ⚽️🎾🏋️‍♀️

  • 🏌️‍♂️ Cu un sistem pe care îl are și Auchan: cumperi online și îți ridici prosusul de la intrarea în magazin, ca să nu mai pierzi timpul căutând în magazinul fizic.
  • 🏌️‍♂️ Cu livrare gratuită la cumpărături de peste 200 de lei.
  • 🏌️‍♂️ Cu o echipă de angajați pasionați de spoet sau chiar sportivi ori foști sportivi de performanță.
  • 🏌️‍♂️ Cu 5.000 de produse destinate practicării a peste 50 de sporturi: gimnastică, trekking, alergare, ciclism, fotbal, tenis etc.
  • 🏌️‍♂️ Cu o suprafață de 1.500 mp.

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate-preț.

În România, Decathlon are 25 de magazine deschise în cei 10 ani de când este prezent pe piață. Decathlon comercializează și articole cu eticheta „Fabricat în România” 🇷🇴, produse fabricate în cele trei unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism 🚴‍♂️ și biciclete 🚴‍♀️pentru adulți și copii.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.