Dragă Lidl,

M-am intors la tine după două luni și un pic, ca să văd ce s-a schimbat în urma feedback-ului meu trimis, așa cum mi-ai cerut, pe lidl.ro/parereata, acolo unde poți avea o parere după ce ai cumpărat ceva. Ți-am spus toate „durerile” mele și ți-am lăsat răgaz să le repari.

Ai pus dulapuri pentru bagaje? Nu ai pus. Mi-am lăsat ghiozdanul pe pervaz, lângă casele de marcat, nepăzit de nimeni şi riscând să îmi fie furat.

Ai pus dispenser de săpun în baie? Nu ai pus, dar măcar ai schimbat robinetul și nu mai atârnă șervețele peste tot. Dar atât. Cu săpunul tre’ să vii de acasă.

Înghețata pe care o cumpăr eu încă mai are, după două luni, două etichete de preț. Diferite.

Și atunci, mă întreb, de ce mai ceri feedback de la clienți, dacă oricum ți se rupe de părerea lor?

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

2 thoughts on “Dragă Lidl,”

  1. Eu nu imi las ghiozdanul nicaieri daca nu au dulapior, si nici daca au nu il las, ca nu am incredere in sistemele lor de 2 lei. Sa ma controleze ca nu ma opun :)

    1. Nici eu nu mi-l las. Mai aud cate un paznic „domnu’, domnu’, nu e voie cu ghiozdanu’ in magazin! Lasati-l in dulap!” si ma-ntorc si intreb: „Daca imi fura cineva ghiozdanul cine plateste laptopul si datele de pe el?”. De obicei o lasa moale la faza asta, si mai adauga ca trebuie sa ma controleze la iesire daca intru cu rucsacu-n spate, si ii zic ca nu ma deranjeaza. Mai sunt si din aia care se tin tare (si intr-un fel ii inteleg, ca au ordine de mai sus), si unul chiar nu m-a lasat sa intru cu rucsacul in care aveam laptop, DSLR, doua harduri externe, doua stick-uri USB, cateva carduri SD si portofelul, ca era vara si n-aveam buzunare mari. I-am enumerat ce aveam in rucsac, si mi-a raspuns cu tupeu ca trebuia sa le las acasa daca am venit la cumparaturi. Am facut stanga-mprejur, dupa ce i-am zis ca e m-a saturat de politica „orice client e un potential infractor”, dar nimeni nu raspunde de bunurile clientului obligat sa le lase in dulapurile lor prost securizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.