Ești părinte de student plecat în străinătate la studii și vrei să-i trimiți un pachet? Februarie este luna perfectă!

Posibilitatea și oportunitățile de studii în străinătate reprezintă un pas foarte important pentru orice student care îți dorește o carieră prosperă și un bagaj vast de cunoștințe și experiențe. Dar atunci când te afli de cealaltă parte, atunci când ești părinte, lucrurile capătă o altă perspectivă. Distanța, grija și dorul sunt lucrurile care intervin inevitabil în bucuria pentru faptul că copilul tău începe să se formeze și să ia viața în piept.

De obicei muți studenți se gândesc să plece odată cu semestrul al doilea al anului pentru a putea prinde perioada caldă din țări precum Spania, Italia, Germania, Olanda sau Belgia astfel, dacă vrei să te interesezi mai mult despre ce posibilități ai săi trimiți un colet, click aici și vezi ce oferte îți priesc mai bine. Vezi în continuare de ce lucruri ar fi bine să ții cont atunci când pui problema trimiterii unui colet la distanțe mari.

Mâncarea gătită și alimentele foarte perisabile

Cu siguranță atunci când va ajunge la destinație, peste sute sau mii de kilometrii, mâncarea pe care te-ai chinuit atât de mult să o gătești așa cum știi că-i place, nu va arăta la fel de proaspătă precum atunci când ai pus-o în caserole. De aceea, este contraindicat să pui la drum lung ceva ce este ușor perisabil, adică se strică și alterează ușor.

Încearcă să nu te orientezi spre mâncare în general, poate doar dulciuri sau ceva care nu se strică ușor. Așa că cel mai bun avantaj al pachetului trimis de acasă este atunci când bagajul de cală este prea greu sau nu este necesar să pui prea multe lucruri direct la plecare. De la haine pentru sezonul cald sau rece, până la lucruri uitate sau necesare care nu merită sume de bani în plus când știi că le ai deja acasă, un colet în jur de 10-20 de kg ar trebuie să acopere orice problemă.

Kilograme versus volum

Volumul așadar nu mai reprezintă un impediment atunci când vrei să trimiți ceva cu autocarul, așa că doar sume mai mici de 10 euro vor sta între pachetu tău și destinație. Asta desigur dacă nu vrei să trimiți sute de kilograme, dar până atunci poți fi sigur că te va costa să trimiți un colet chiar și de câteva zeci de kilograme o sumă similară cu prețul unui vin bun.

Tocmai datorită acestui fapt nu trebuie să fii sub o constantă presiune că ai nevoie ca totul să fie foarte compact. Dacă obiectele tale sunt ușor mai voluminoase, precum: un fier de călcat, un palton gros sau o jacketă voluminoasă de iarnă, nu mai trebuie să-ți faci griji să le comprimi pe toate pe lângă alimente, astfel încât să încapă. Trebuie doar să ai o cutie suficient de încăpătoare și o idee bună despre cât de grele sunt obiectele pe care le pui, astfel în cât să nu ajungi să ai 10kg de ambalaj și protecție pe lângă cinci kilograme de obiecte folosibile. Așa că, eficiența în cele din urmă va trebui să-ți fie obiectivul prioritar.

Așadar, pentru orice student, oricât de bine se descurcă, există acel sentiment nemaipomenit atunci când primește ceva de acasă, atunci când află că există un colet cu numele său, iar anticiparea de a-l deschide nu-i mai dă pace. Așa că te poți bucura chiar și tu ca părinte de această posibilitate de a face o surpriză persoanelor dragi aflata la depărate, pentru care singurul contact îl mai rereprezintă doar cel de pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.