Farmec a lansat Gerovital Beauty

Farmec continuă să ne surprindă cu Gerovital Beauty, prima sa gamă de cosmetică decorativă, care acoperă toate necesitățile unui machiaj complet și include produse pentru ochi, buze, obraji și unghii.

Pe mine mă leagă o prietenie veche (în online, un deceniu înseamnă mult) de acest brand. Prin intermediul unui site pionier în word of mouth, în anul 2010 am avut nesperata șansă de a face o vizită exclusivă în fabrica de la Cluj. Am fost purtată, atunci, prin toate încăperile fabricii, m-am simțit ca la How It’s Made, m-am îndrăgostit de ideea de a vizita fabrici și, cumva, în urma vizitei mele la Farmec cred că a luat naștere valul de vizite ale bloggerilor – val pe care l-am „călărit” și eu cu Sebi, organizând mai multe astfel de vizite pentru bloggeri din toată țara în fabrici din județul Hunedoara, în cadrul proiectelor Vizită în HD și Fabricat în Hunedoara.

Foloseam și atunci produse Farmec și Gerovital, însă din 2010 și până astăzi, Farmec a continuat să lanseze noi și noi produse, în special de îngrijire, astfel că e imposibil să nu ai o gamă favorită. A mea este Gerovital H3 Derma+, cum am scris și spus de multe ori. Dar și Aslavital îmi place mult de tot.

Anul acesta, Farmec va investi peste două milioane de euro în retehnologizarea unor procese de fabricație și în dezvoltarea rețelei proprii de magazine, la care se vor adăuga patru magazine noi. Farmec lansează și modernizează circa 100 de produse anual, iar capacitatea totală de producție a fabricii de la Cluj-Napoca este de 27 de milioane de produse. Este foarte ușor să cumperi produsele Farmec, Gerovital, Aslavital direct de la sursă, dacă locuiești într-unul dintre orașele în care există deja magazine proprii: Cluj-Napoca (desigur), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, București, Constanța, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea și Râmnicu Vâlcea.

În dezvoltarea noilor produse de machiaj, specialiștii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultimă generație, precum:
✔ acidul hialuronic 
✔ pudra de diamant
✔ vitamina E,

care au rolul de a asigura o rezistență îndelungată și de a proteja și hidrata. Produsele de make-up au fost create după motto-ul „Mai mult decât culoare”, respectând standardele înalte de calitate ale brandului Gerovital. 

💋 Pentru buze, Farmec a creat: 
💄 rujul cremos cu acid hialuronic disponibil în 18 nuanțe
💄 rujul mat cu acid hialuronic disponibil în 7 nuanțe
💄 rujul lichid cu rezistență îndelungată disponibil în 5 nuanțe 
💄 balsamul de buze 

👁 Din categoria produselor de machiaj pentru ochi fac parte: 
👀 mascara Supreme Lash
👀 mascara Devilash
👀 kit-ul pentru sprâncene
👀 creionul dermatograf disponibil în 4 nuanțe 👀trei palete de farduri de pleoape: Nude, Rose și Smokey

🧖‍♀️ Pentru machiajul de bază al tenului, portofoliul de produse cuprinde: 
🙋‍♀️ fond de ten în 3 nuanțe 
🙋‍♀️ pudră compactă
🙋‍♀️ farduri de obraz
🙋‍♀️ un iluminator care asigură luciul natural și uniform
🙋‍♀️ un anticearcăn 

💅 De asemenea, Farmec a lansat 20 de nuanțe vesele de lacuri de unghii Magic Gel Effect!

Iar eu sunt convinsă că dacă există un producător de cosmetice care să mă convingă să mă machiez (mai mult decât aplicând pe față un fond de ten și niște mascara), acela este Gerovital, preferatul meu.

Am testat produsele primite, respectiv: un ruj mat într-o nuanță cam tare pentru mine, un iluminator și un anticearcăn. Sunt absolut convinsă că Farmec a folosit, în crearea lor, cele mai bune ingrediente pe care le-a avut la dispoziție. Aceste produse nu sunt ieftine – ieftin era ceea ce asociam, pe vremuri, cu produsele Farmec. Chiar dacă foloseau ingrediente bune, produsele erau foarte basic și cu un design simplu. Orice femeie își permitea să își cumpere produse Farmec și, din fericire, femeile le cumpărau și le foloseau. Calitate la preț accesibil. Astăzi, pe lângă produsele ieftine, Farmec are și unele premium, iar produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty asta sunt. Chiar și așa, sunt si-gu-ră că alte branduri vând produse similare la prețuri mult mai mari!

Despre produsele testate vă spun că sunt exact așa cum mă așteptam: foarte bune. După ce am testat rujul acesta cremos la aplicare și mat când este deja pe buze, iluminatorul și anticearcănul, rămân la părerea mea despre produsele Farmec: sunt fără cusur și le iubesc la fel de mult ca și până acum.

Experiența cu magazinul Gerovital din Iași

Campania Farmec/Gerovital + BUZZStore = <3 a fost deschisă doar persoanelor care locuiesc sau au posibilitatea să ajungă într-unul dintre orașele în care Farmec are magazine proprii. Nu comentăm motivele, la câteva sute de participanți nu e treabă bună să trimiți prin curier coletele, când ai la dispoziție o rețea destul de mare de magazine proprii. Destul de mare, dar nu suficient de mare. Acum, că este mall și în Deva, tare mi-ar mai plăcea să văd și un magazin propriu cu produsele mele românești preferate!

Am ajuns la limită să-mi iau coletul de la magazinul Gerovital din Iulius Mall Iași, pentru că eu am indicat o perioadă în care urma să fiu la Iași, însă coletele speciale au ajuns cu o (mică) întârziere. Am alergat în ultima zi și am avut emoții că nu mai prind trenul. Era deja a treia vizită pe care o făceam la magazinul Gerovital și a treia vânzătoare drăguță, care m-ar fi servit cu drag, dar… nu avea cu ce.

În perioada aia, îmi apăruseră pe față, în zona T, niște monștri acneici cum nu am mai avut niciodată, așa că am profitat de vizitele (deja) dese la magazin ca să îmi iau un produs antiacneic. L-am găsit imediat, domnișoara de la Gerovital mi-a recomandat să încerc nu doar gelul pentru spălarea tenului, ci și o cremă specială. Mi-a fost frică să mai folosesc vreo cremă (de orice fel) și am luat doar gelul pentru curățare. Nu exagerez când spun că de la prima spălare a feței cu acest gel, monștrii s-au retras, timizi. Nu au dispărut complet, mi-a luat o lună până să scap de ei, dar important este că am văzut o îmbunătățire semnificativă aproape instantaneu.

Produsele de machiaj le-am aplicat mult mai târziu, când am avut curaj să dau pe față și cu altceva decât soluția de curățare. Dar per total, experiența pe care am avut-o în magazinul Gerovital a fost una plăcută. E foarte fain să vezi un brand clujean simțindu-se ca la el acasă în Iași. Mall-urile astea au „globalizat” țara.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.