Jurnal de (final de) RESET

Azi mi-am cumpărat prima pereche de panaloni mărimea M! Este o victorie imensă, mereu mergeam la capătul suportului de umerașe sau la capătul raftului, la L/XL sau XXL, de unde luam ce mai găseam, nu la alegere din mai multe modele.

Astăzi am văzut la Takko niște pantaloni ușori, numai buni de purtat primăvara și vara, și am îndrăznit să iau mărimea M de pe raft. Eu mă dusesem acolo în căutare de sutiene, că mi-au „rămas mari”, dar nu am găsit ce căutam. Anyway, pantalonii îmi vin. Și tot azi am probat perechea aia de pantaloni maro pe care am îmbrăcat-o ultima oară prin 2009. Am poze cu ei pe malul mării, în săptămâna de miere (deci 2008…) și pentru prima dată în 10 ani, m-au încăput! Este un sentiment grozav, I love it! În fiecare zi mă felicit pentru alegerea pe care am făcut-o când am intrat în programul RESET – Slăbește Deștept!

Dacă vrei și tu, poți beneficia de programul RESET cu o reducere de 10%, intrând pe www.resetforgood.ro și aplicând voucherul DB2019 când achiți programul pt. prima lună.

Eu zic că este o investiție, nu o cheltuială. Da, te costă mâncarea, dar oricum trebuie să mănânci, nu? Mai bine îți spune un nutriționist CE să mănânci și în același timp slăbești.

P.S.: Cineva de pe grupul de RESET – Slăbește Deștept! mi-a adus aminte că se poate găti la steamer. Ce bine! Mâine am în meniu somon și amestec chinezesc de legume. 😋

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.