Jurnal de RESET alimentar – episodul 11

Ciocolata și înghețata: marii delicioșii mei dușmani. Sunt în ziua a șaisprezecea de dietă, implicit în ziua a 16-a fără zahăr. Urăsc zahărul pur, dar îl iubesc în dulciuri. Adică: să nu-l văd, dar să-l mănânc! 

Cred că dentistul meu nu mă mai suportă deja, pentru că de câțiva ani dinții mei se strică într-o veselie. OK, nici moștenirea genetică nu e grozavă, dar ai mei au început să aibă probleme cu dinții mai târziu, nu la 30 de ani!

Am tot căutat în ultima vreme sfaturi despre îngrijirea dinților și pe primul loc era: nu mai mânca dulciuri. Pfff, ce preț mare de plătit pentru a nu-ți strica dinții, nu? Nu. Acest factor a cântărit destul de greu în decizia mea de a începe cura asta pe care am numit-o drastică.

Dar, obișnuit să mă saboteze, creierul meu a început să viseze că mănânc dulciuri cu pumnul! Aseară am pasat un avocado mic într-o cutiuță de plastic, apoi am pasat niște boabe de năut pe care le-am amestecat cu semințe de susan.

Ce a reținut creierul meu din asta?

Că e amuzant să amestecăm chestii într-un recipient! Uite, de exemplu ai putea să amesteci niște cremă de ciocolată cu un baton de Snickers sau Mars! PĂI, DE CE NU???

Nu vă puteți imagina bucuria mea când m-am trezit și am realizat că a fost doar un vis! Exact că atunci când te lași de fumat și visezi că ți-ai aprins o țigară și te trezești dezamăgit de tine.

Din fericire, cântarul nu a știut ce am mâncat eu în vis! 😄🍫

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “Jurnal de RESET alimentar – episodul 11”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.