Jurnal de RESET alimentar – episodul 14

Programul Prima ciorbă!

Am multe zile de când n-am mai mâncat o zamă. M-a învățat Sebi cu ciorbe bune, mama cu supe delicioase, iar eu m-am băgat cu capul înainte într-un program de 12 săptămâni la finalul căruia nu vedeam ciorbița de la capătul tunelului! O singură supă cremă pe săptămână, și aia sâmbătă seara.

Așa că am negociat cu nutriționista și am primit derogare: de două ori pe săptămână, pot să înlocuiesc o masă cu ciorbă de legume cu sau fără carne. A doua zi eram deja în bucătărie, întocmind prima mea ciorbă cap-coadă.

A ieșit sublimă. Nu știu dacă e chiar atât de bună, dar pentru mine a fost perfectă, chiar și fără să o înec în smântână, cum făceam înainte! Am mâncat-o cam fierbinte, că după două ore de fiert vaca și legumele, nu mai aveam răbdare să aștept să se răcească!

_______________________________________________

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

» Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.