Jurnal de RESET alimentar – episodul 14

Programul Prima ciorbă!

Am multe zile de când n-am mai mâncat o zamă. M-a învățat Sebi cu ciorbe bune, mama cu supe delicioase, iar eu m-am băgat cu capul înainte într-un program de 12 săptămâni la finalul căruia nu vedeam ciorbița de la capătul tunelului! O singură supă cremă pe săptămână, și aia sâmbătă seara.

Așa că am negociat cu nutriționista și am primit derogare: de două ori pe săptămână, pot să înlocuiesc o masă cu ciorbă de legume cu sau fără carne. A doua zi eram deja în bucătărie, întocmind prima mea ciorbă cap-coadă.

A ieșit sublimă. Nu știu dacă e chiar atât de bună, dar pentru mine a fost perfectă, chiar și fără să o înec în smântână, cum făceam înainte! Am mâncat-o cam fierbinte, că după două ore de fiert vaca și legumele, nu mai aveam răbdare să aștept să se răcească!

_______________________________________________

Încă mai poți să te înscrii și să beneficiezi de 50% reducere pentru toate cele trei luni de program RESET. Intră pe www.slabestedestept.ro și completează codul de voucher DB2019! » » » Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.