Jurnal de RESET alimentar – episodul 15

🥚 OUL. Acest super-aliment pe care îl ignorăm de multe ori, pentru mine a fost, toată viața, unul dintre acele chestii pe care le iei de bune, fără să te gândești prea mult la ele.

Un accesoriu. Ceva pe care îl mănânci pe lângă mâncarea obișnuită, adeseori un ingredient pentru mâncăruri mai elaborate: clătite, prăjituri.

De trei săptămâni, oul, avocado și somonul au devenit vedete; sunt favorite în meniul meu și le aștept ca pe o ciocolată bună sau ca pe o cafea aromată. Numai că, acum, bucuriile mele culinare nu mai includ zahărul, cafeaua sau ciocolata. Acum mă bucur de proteine sănătoase.

Iar ouăle nu mai sunt „ceva” pe lângă pâinea cu unt și mezeluri plus brânzeturi, ouăle sunt vedeta mic dejunului meu. Şi chiar le iubesc, pentru că am învățat să le apreciez la justa lor valoare! 🍳

deliciOUs
deliciOUs

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “Jurnal de RESET alimentar – episodul 15”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.