Jurnal de RESET alimentar – episodul 16

Orez negru, faină de năut, paste din hrișcă – sunt alimente de a căror existență nici nu știam până să încep programul RESET. Nici să gătesc nu știam – nu că acum aș fi cu mult mai brează, dar am habar de cum se pornește cuptorul, știu să trag o legumă la tigaie, să gătesc un somon. 

Prima lună se apropie de sfârșit și acum trebuie să mă obișnuiesc cu alte combinații de mâncăruri, dat și cu unele ingrediente absolut noi pentru mine. 

Ce a fost mai greu a trecut. Mă mai gândesc la dulciuri, dar nu cred că o să mă mai întorc la obiceiurile alimentare de dinainte!

Ce a fost mai greu a trecut. Mă mai gândesc la dulciuri, dar nu cred că o să mă mai întorc la obiceiurile alimentare de dinainte!

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

» » » Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.