Jurnal de RESET alimentar – episodul 17

Iată-mă ajunsă la ultima zi din prima lună de Reset!

Păcatele mele…

Astăzi am luat un mic dejun târziu, pentru că azi-noapte am fost la botez+nuntă și daaa, am mâncat prăjituri! În total, am mâncat un pic din aperitiv, zeama dintr-o ciorbă de văcuță (ca un ceai aromat), jumate de măr și destul de multe prăjituri de casă (vreo cinci sau șase bucăți). 🤵❤🤱❤👰 Și am băut foaaaaarte multă apă plată. Astăzi nu cred că mai prind cina, având în vedere ora înaintată.

Casă de piatră, Carmen și Mihai + Adelina! Mulțumim că ne-ați invitat alături de voi în această zi specială!

Este pentru ultima dată când numerotez episoadele astea, pentru că mulți oameni au înțeles că am 15-16-17 zile de dietă, când de fapt eu tocmai am trecut de o lună. Sunt, deci, 28 de zile, nu 17.

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

» » » Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “Jurnal de RESET alimentar – episodul 17”

  1. Da, probabil ca nu ai avut cea mai inspirata idee de a le numerota asa. Poate daca scriai „Jurnal de reset- saptamana 1” sau „Dupa X zile”, era mai ok.
    Eu am inteles din prima, dar observ foarte multi analfabeti functionali, care nu pricep un text simplu, chiar daca le este scris si mentionat, de foarte multe ori un lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.