Jurnal de RESET – episodul 2

Am supraviețuit primei zile. Ba, mai mult, pot spune liniștită că e destulă mâncare. Eu eram obișnuită să mănânc cel mai mult dimineața, acum micul dejun nu e foaaarte consistent, dar nu am murit. If anything, mi se pare că e mai multă mâncare decât înainte, doar că e distribuită diferit.

Ca o profană în bucătărie, nu am făcut până acum decât câteva feluri de mâncare – numărabile pe degete. Astăzi sunt mândră să spun că am făcut (și) spanac și a ieșit bun. Am mâncat și mai mănânc și mâine.

Pentru mâine am avut de pregătit cam multe chestii. Humus, pastă de avocado, somon la cuptor, spanac, ouă poșate!!! Man, e de lucru!

Nu o să vă spun despre câte vase au fost de spălat sau cât timp mi-a luat să pregătesc o caserolă. Nu vreau să vă sperii.

Sunt optimistă, deși dacă mă întrebai în prima dimineață pe la 9-10, eram HANGRY: hungry+angry! 😠

Și nu uitați că dacă vreți să ne distrăm împreună în programul ăsta, puteți beneficia de o reducere la programul Reset, aplicând codul DB2019. În 3 luni de program, cu RESET primiți un plan nutrițional care vă va ajuta să aveți cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate, iar săptămânal veți primi și câte două episoade video cu informații prețioase ca să vă puteți menține pe viață rezultatele obținute.

Înscrieți-vă aici ➡️ www.resetforgood.ro și creați-vă corpul visat în doar TREI LUNI, cu 247 de lei/lună folosind codul de preț redus: DB2019Primii 5 înscriși beneficiază și de un BONUS în servicii de 250 RON, adică de o ședință gratuită de coaching transformațional prin care veți afla mecanismele emoționale prin care putem controla pofta de dulce, vă puteți menține motivația în perioadele de stagnare și recăpăta stima de sine.

Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 | Episodul 8 | Episodul 9 | Episodul 10 Episodul 11 | Episodul 12 » » » Urmăriți toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

5 thoughts on “Jurnal de RESET – episodul 2”

  1. All hail masina de spalat vase, man!!
    Daca ai spatiu si buget, ia-ti fara sa stai pe ganduri :)))
    Noi sunbtem 2 persoane si 5 zile din 7, umplem masina de spalat vase pana la refuz, ba chiar se intampla sa bag si de 2 ori intr-o zi, mai ales cand gatim, ca daca ai baga o tava de aragaz si 2 oale, ai umplut masina :))).

    E bine ca esti optimista, te sustinem de aici de pe margine :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.