Jurnal de RESET alimentar – săptămâna 5

I would like to make a toast!

Aproape o lună am stat fără să mănânc pâine. Am înlocuit-o cu crackerșii Wasa ori cu unii de la Kaufland (pe care, în mod ironic, scrie Burger 🙄), niște chestii făcute din cereale și presate în așa fel încât să aibă aspect miros și gust de carton. Înainte nici nu m-aș fi apropiat de ei, acum aștept zilele când îi am la micul dejun, pentru că de obicei vin împreună cu avocado și ou fiert mmm 😋.

Aveam, cred, o dată pe săptămână toast integral, dar pentru două felii, nu am vrut să cumpăr o pâine întreagă. Abia la finalul primei luni am găsit prin coșul de pâine una integrală și am mâncat două felii. 🍞

Mi-e dor de pâine prăjită cu unt, recunosc. Dar parcă mi-e mai dor să fiu slabă!

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

» Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.