Jurnal de RESET alimentar – săptămâna 6

Sunt aproape la jumătatea drumului și rezultatele se văd, dar mai ales se simt. Totul e mai ușor când ești mai ușor: mersul pe jos, urcatul scărilor, chiar și căratul plaselor pe scări!

Am repurtat victorii la care nici nu am visat: încap în haine pe care nu m-am îndurat să le arunc și despre care ziceam, oftând: „Într-o bună zi…”, neștiind dacă ziua aia chiar va veni.

Pantalonii ăștia scurți i-am luat în speranța că îmi vor veni cândva. Nici nu-mi erau buni. Nu treceau peste fund! Căutând ceva prin dulap, mi-am zis: „Hai să îi probez, poate…”. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că mă încap! Iar blugii nu i-am purtat de atât de mult timp, încât s-au demodat! Cine mai poartă blugi largi, aproape evazați? 😄

La începutul programului, am primit un sfat pe care nu l-am respectat (și am știut din prima zi că va fi așa): nu te cântări prea des, centimetrii sunt mai importanți decât kilogramele! Da, sigur. Mă cântăresc de două ori pe zi și nu regret nimic. Este modul meu de a mă ține în frâu. Și, recunosc, obsesia mea.

Totuși, iată că și centimetrii stau bine. Fiecare pereche de pantaloni în care nu mai intram este pentru mine câte o mică victorie!

Dacă vrei să slăbești sănătos și definitiv, îți recomand ce am testat eu și a funcționat (am slăbit peste 13 kg): programul RESET. Intră pe www.resetforgood.ro, aplică codul DB2019 și primești reducere la achiziționarea pachetului. Vei primi videouri care te ajută cu informații și motivație și, foarte important, un plan alimentar personalizat care te va ajuta să slăbești fără să faci foamea. În trei luni, garantat, vei fi un alt om.

» Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

4 thoughts on “Jurnal de RESET alimentar – săptămâna 6”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.