Jurnal de RESET alimentar – săptămâna 6

Sunt aproape la jumătatea drumului și rezultatele se văd, dar mai ales se simt. Totul e mai ușor când ești mai ușor: mersul pe jos, urcatul scărilor, chiar și căratul plaselor pe scări!

Am repurtat victorii la care nici nu am visat: încap în haine pe care nu m-am îndurat să le arunc și despre care ziceam, oftând: „Într-o bună zi…”, neștiind dacă ziua aia chiar va veni.

Pantalonii ăștia scurți i-am luat în speranța că îmi vor veni cândva. Nici nu-mi erau buni. Nu treceau peste fund! Căutând ceva prin dulap, mi-am zis: „Hai să îi probez, poate…”. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că mă încap! Iar blugii nu i-am purtat de atât de mult timp, încât s-au demodat! Cine mai poartă blugi largi, aproape evazați? 😄

La începutul programului, am primit un sfat pe care nu l-am respectat (și am știut din prima zi că va fi așa): nu te cântări prea des, centimetrii sunt mai importanți decât kilogramele! Da, sigur. Mă cântăresc de două ori pe zi și nu regret nimic. Este modul meu de a mă ține în frâu. Și, recunosc, obsesia mea.

Totuși, iată că și centimetrii stau bine. Fiecare pereche de pantaloni în care nu mai intram este pentru mine câte o mică victorie!

Dacă vrei să intri și tu în hora kilogramelor pierdute prin nutriție inteligentă, intră pe www.slabestedestept.ro, alege-ți programul și aplică voucherul DB2019! Vei primi o reducere. Un prim pas către o viață nouă. Eu așa simt, că mi se schimbă viața cu totul.

» » » Poți citi toate episoadele dând click pe acest link: denisuca.com/tag/reset

4 thoughts on “Jurnal de RESET alimentar – săptămâna 6”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.