În sfârșit, Kaufland are un program de fidelitate: Kaufland Card

Kaufland a prezentat astăzi Kaufland Card, un program de fidelitate pe care eu îl aștept de mult. De ce? Pentru că sunt un client fidel, cel mai fidel, și în sfârșit am impresia că după 13 ani, lui Kaufland începe să îi pese de mine.

UPDATE 6 februarie 2018: În prima zi de implementare a cardului, în magazinul din Hunedoara era o angajată care îi întâmpina pe toți cumpărătorii întrebându-i dacă vor Kaufland Card. Smart, mi-am zis. Până când am ajuns la casă și nu m-a întrebat nimeni dacă am card, iar eu mi-am luat cumpărăturile uitând complet de aplicație. Și când să plătesc, zic: ah, aveam și card… Mda, zice casiera, nu se mai poate scana acum.

8 februarie, la două zile de la implementare: nebunie mare azi în magazin. Oameni cu telefoane fără smart în față stăteau la coadă să li se dea un card fizic. Întreb la casă, după ce scanez codul QR de pe telefon, dacă se poate obține un card pe care să îl unesc cu aplicația, să am aceleași beneficii, dar și un suport fizic, că poate nu merge aplicația odată sau nu am telefonul încărcat (doamne feri). Casiera zice că da. Nu se poate. Nu știa nici ea.

La biroul de relații cu clienții, vreo patru angajate, toate nervoase că ceva nu merge. Una chiar zice, tare, de-o aud toți: asta îi o mare prostie! No, ce să zicem noi, clienții? Stai să ne lămurim întâi. Implementarea, deci, lasă de dorit – din ce am văzut eu.

Kaufland Card este de fapt integrat în aplicația pentru smartphone, pe care o instalezi și unde poți vedea și ofertele curente, îți poți face listă de cumpărături, iar acum poți să adaugi și punctele de fidelitate, scanând codul de bare de fiecare dată când mergi la magazin (așa am înțeles eu, dar recunosc că nu am studiat aplicația „din scoarță-n scoarță”).

Ce fac persoanele vârstnice, că ele sunt principalii vânători de reduceri? Păi cică pot solicita cardul fizic de la biroul de relații cu clienții, dar nu are atâtea avantaje ca aplicația.

Și dacă e adevărat că vor exista oferte în funcție de cumpărăturile făcute și înregistrate pe cardul de fidelitate, eu mă declar mulțumită. De fapt, oricum eu mă bucur că există în sfârșit un program de fidelitate.

Kaufland:Google Play | Kaufland:AppStore

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

2 thoughts on “În sfârșit, Kaufland are un program de fidelitate: Kaufland Card”

  1. Pai stai sa-l folosim, sa vedem ce si cum. Oricum, e foarte prosta ideea cu beneficii diferentiate in functie de „suportul” cardului. Iar per total pare usor complicata toata povestea cu acest card, trebuia gandit sa fie cat mai simplu, dar de fapt stim ca magazinul isi urmareste in primul rand interesul propriu (cine stie ce promotii dubioase vor implementa, de genul „castiga xxx puncte si ai reducere 50% la tigai din aluminiu urecheat”) – nu ne amagim ca mor ei de grija clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.