Cum m-am lăsat eu de fumat

Pentru că m-a întrebat o prietenă pe Facebook și i-am răspuns într-un comentariu cam lung, am zis că e păcat să rămână doar pe Fb – prin urmare, iată metoda mea simplă de a renunța la fumat

Am simțit, într-o zi, că am fumat prea mult. Efectiv eram SĂTULĂ de țigări. S-a fumat mult în casa mea în acea seară, eu, mama, tata, vară-mea, văru-meu. Și am simțit că dacă mai fumez, o să vomit sau ceva. Așa că am stins țigara și am zis: gata. A doua zi, dimineața, nu mi-a mai trebuit, eram încă suprasaturată.

Au urmat câteva zile de amețeală, noroc că era sfârșit de an și nu aveam nevoie să ies din casă prea mult, eram mai mult adormită decât trează. După aia gata.

Tatăl meu s-a lăsat de fumat acum două luni. La fel. Pur și simplu, nu a mai vrut să fumeze și gata, a stins ultima țigară și nu a mai fumat. Chiar ziceam că din patru fumători, a mai rămas doar unul: mama. Dacă ar fi fost să pariez pe cineva, aș fi pariat pe Sebi sau tata, ei erau cei mai înrăiți fumători, tata chiar avea mereu o țigară aprinsă. Ce bine că nu pun la pariuri!

Deci e simplu să te lași de fumat: decizi că nu mai vrei să fumezi și gata, stingi țigara și nu mai fumezi. Nu te trage nimeni de mânecă să îți aprinzi o țigară, nu te obligă nimeni, nu vei muri, nu te vei îmbolnăvi, dimpotrivă, o să te simți mai bine, nu mai gâfâi, nu îți mai bate inima la urcat două etaje.

Dacă vă gândiți să vă lăsați de fumat, rețineți că este foarte ușor, dacă vreți. Succes tuturor!

Sursa foto: Shutterstock » Cigarette, autor:  Lightspring

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

2 thoughts on “Cum m-am lăsat eu de fumat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.