L I M I T L E S S

Începem 2019 în forță. 🏋 Și în formă! 💪

Câteodată e nevoie de un reset. Pentru mine, acel moment a venit acum. Am decis să intru în programul Limitless și, în următoarele 12 săptămâni, voi trece prin probe „de foc”. Primul pas l-am făcut deja: mi-am creat cont și am intrat în program.

De luna aceasta sunt Ambasador RESET – slabestedestept.ro, cel mai smart program de remodelare corporală sănătoasă prin care au slăbit deja 5.000 de persoane. După ce m-am înscris, am primit un prim e-mail care conținea un link către un chestionar. Acesta este un test de nutriție prin care echipa Reset by Limitless să-și dea seama care e tipul de alimentație care mi se potrivește. Am răspuns la întrebări care vizau bugetul de alimente pentru patru săptămâni, întrebări despre alimentele pe care prefer să le consum (tradiționale sau exotice etc.), despre pregătirea meselor (dacă nu ești pasionat de gătit, alegi varianta în care nu trebuie să petreci prea mult timp pregătindu-ți mesele zilnice) etc.

Vă puteți înscrie și voi în program și veți beneficia de o reducere de 10%, dacă aplicați codul ➡️ DB2019.

În 3 luni de program, cu RESET primiți un plan nutrițional care vă va ajuta să aveți cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate, iar săptămânal veți primi și câte două episoade video cu informații prețioase ca să vă puteți menține pe viață rezultatele obținute. Înscrieți-vă aici ➡️ https://goo.gl/eSPGwH și creați-vă corpul visat în doar TREI LUNI, cu 247 ron/ lună folosind codul de preț redus: DB2019.

Planurile nutriționale Reset sunt create astfel încât concomitent să urmărească remodelarea corporală și scăderea procentului de grăsime corporală, să îmbunătățească markerii de sănătate (și să crească nivelul de energie fizică al persoanelor care le urmează.

Săptămânal voi avea acces la două sau mai multe lecții video în care primesc, pas cu pas, informația și motivația necesare în procesul de remodelare corporală și resetare a stilului de viață. Video-urile sunt scurte, de impact și au scopul de a te învăța cu ușurință ce ai nevoie să știi după doar o vizionare.

Sună prea frumos ca să fie adevărat?

Poate că da. De asta îmi place această provocare. De abia aștept să „intru în pită”, iar peste trei luni sper să zic: păcat că nu am început mai devreme! Am hotărât să țin un jurnal, aici, pe blog, poate nu zilnic, dar o dată la câteva zile sau săptămânal voi relata experiențele pe care le voi fi avut cu programul Reset.

Dacă vreți să vă înscrieți, grăbiți-vă, pentru că doar primii 5 înscriși beneficiază și de un BONUS în servicii de 250 RON, adică de o ședință gratuită de coaching transformațional prin care veți afla mecanismele emoționale prin care putem controla pofta de dulce, vă puteți menține motivația în perioadele de stagnare și recăpăta stima de sine.

Ce este RESET?

RESET (www.slabestedestept.ro) este o platformă digitală, în care ai acces la doar un click distanță, la planuri nutriționale personalizate pentru atingerea obiectivului tău de remodelare corporală. Programul RESET, Slăbește Deștept! a fost dezvoltat de creatorii și specialiștii în nutriție, motivație și remodelare corporală care au dezvoltat LIMITLESS, celebrul și primul program de remodelare corporală rapid lansat în 2012, în care până acum s-au remodelat corporal cu succes peste 5.000 de români. Programul RESET este potrivit oricărei persoane determinate să își remodeleze corpul până la forma visată și să își mențină pe viață rezultate obținute, indiferent de orașul de reședință.

BANII ÎNAPOI GARANTAT

Dacă din orice motiv, după prima lună de program participanții nu sunt mulțumiți își pot primi banii înapoi, trebuind în schimb doar să răspundă unui formular de feedback online cu două întrebări.

Care sunt BENEFICIILE membrilor înscriși în programul RESET

În 3 luni de program persoanele înscrise în programul RESET au parte de cele două componente principale ale programului:

 1. Un nou plan alimentar personalizat, în fiecare lună a programului. Planul alimentar este personalizat pe obiectiv (de exemplu, slăbire rapidă) și pe baza informațiilor furnizate în chestionarul de nutriție, efectuat de fiecare persoană online după înscriere.
 2. Un curs de nutriție în scurte pastile video, de două ori pe săptămână – astfel încât participanții nu doar să se remodeleze corporal până la cea mai bună formă a lor, în cele 3 luni de program, dar să și aibă toate informațiile de bază și să devină proprii lor nutriționiști și să își poată menține pe viață rezultatele obținute în program. Planul de lecții video poate fi găsit pe site-ul programului.
 • BONUS – La absolvirea celor trei luni de program, participanții primesc un manual de rețete sănătoase și savuroase marca RESET, din care își pot compune oricând propriul plan nutrițional de menținere a greutății, dar și de reechilibrare după perioadele de exces, de exemplu după perioada sărbătorilor sau a concediilor.
 • În plus, participanții devin membri ai comunității naționale LIMITLESS & RESET în care beneficiază GRATUIT pe viață, de:
  • videotecă cu seminarii de nutriție și motivație cu creatorii programului
  • susținere motivațională de la comunitate și creatorii programului pe grupul de Facebook dedicat membrilor
  • în diferite perioade ale anului pot participa sesiuni de coaching transformațional în care vor învăța să își reeduce apetitul, să își controleze pofta de dulce și obiceiurile de mâncat emoțional, să își mențină motivația în perioadele de stagnare și cum să fie corect echipați emoțional pentru toate situațiile cu care se vor întâlni în drumul de a-și crea corpul visat.

5 thoughts on “L I M I T L E S S”

 1. Interesant. Eu am slabit prin miscare, asta ma bucura teribil. :) Zi de zi pe jos dus si intors spre si de la gradinita, gradinita care nu e deloc aproape.
  Miscarea e secretul meu, dupa 3 luni 8 kile in minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.