Locul ideal pentru un team-building?

În general, team-buildingurile sunt asociate cu aventura, cu mersul pe munte, cățărat, în principal cu turismul de aventură. Dar cum ar fi să faci un team-building într-un cadru nobiliar?

Am fost la Conacul Maria Theresa anul trecut și am petrecut un weekend minunat acolo. Locul în sine este ca o întoarcere în timp, având „scheletul” care datează din vremuri nobiliare, dar a fost renovat de curând și are tot confortul zilelor noastre frumos îmbinat cu aerul de vechi, de istoric.

Aici poți vedea povestea (și video-ul) șederii mele la Conacul Maria Theresa din Orlat, județul Sibiu

De asta îmi permit să vă recomand acest loc, dacă aveți de gând să organizați un team-building relaxat: singura aventură pe care o experimentați aici este cea culinară, mâncarea fiind din cale-afară de gustoasă! Este genul de mâncare pentru care uiți dieta, lași în parcare regimul și scapi de eventuala vinovăție cu o baie în micile piscine din spatele conacului. Ah, stai, mai poți să joci și tenis, tot în spatele conacului.

Conacul dispune de mai multe săli în care se pot organiza discuții serioase, mese decadente, ședințe care trebuie bifate și în general orice vă trece prin cap. Atmosfera este una deosebită, Conacul Maria Theresa este printre cele mai frumoase loc în care am stat și de câte ori mă gândesc la Sibiu, îl asociez și cu acest loc de vis. După ce veți sta la conac, sunt sigură că îmi veți da dreptate.

Slujitorii Conacului Maria Theresa s-au gândit că pentru o comunitate puternică, atât la nivelul companiilor, cât și la nivelul comunității în care acestea activează, team building-urile pot aduce oamenii mai aproape, pentru o colaborare mai bună. Atâta timp cât angajații se simt bine în mediul de lucru, compania nu va avea de suferit. Și credem acest lucru, pentru că un teambuilding consolidează dialogul, reduce stresul, crește motivarea și cooperarea, permite o mai mare implicare din partea fiecărui membru al echipei și nu în ultimul rând, consolidează echipa.

Vrem să sărim în ajutor companiilor care au grijă de angajați și caută locuri ideale pentru teambuilding-uri. Oferim o sală de conferințe care are aceeași atmosferă nobiliară precum restul Conacului, iar în pachet sunt incluse toate mesele, în schimb barul este contra cost pentru băuturile alcoolice.

Putem organiza activități de recreere, trasee montane sau plimbări cu bicicletele din Cristian. De asemenea, punem la dispoziție terenurile de tenis, sauna și sala de biliard contra cost.

Pentru detalii și rezervări: 0758 023 480.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.