Mi-am făcut asigurare cu bonus de la ING, pentru că „toți murim”

De ce ți-ai face o asigurare de viață? Asigurarea de viață presupune ca familia ta să primească niște bani dacă tu mori. Păi de ce să te mai intereseze pe tine ce se întâmplă după ce mori?

Ei, de ce. Pentru că îți pasă acum de ai tăi și îți pasă de ce se întâmplă cu ei când tu nu vei mai fi, chiar dacă „ai tăi” nu înseamnă copiii, ci soțul/soția sau părinții/bunicii.

Urmăriți de la minutul 5:50

Eu am primit de la ING o ofertă foarte bună pentru o asigurare de viață: ING Vita Protect, o asigurare de viață care acoperă riscul de deces din accident sau îmbolnăvire.

Varianta cea mai ieftină costă 9 lei pe lună și dacă o închei în perioada asta, primești 25 de lei, bonus de la ING. Mi-am făcut-o acum vreo lună și ceva și am tot așteptat să primesc bonusul care… a venit abia acum. Dar a venit. Mi-au fost virați 25 de lei în contul curent de la ING. Cred că oferta este valabilă doar pentru clienții ING. Banii (cei 9 lei pe lună) sunt retrași automat din contul meu, nu mai am grija plății poliței, asigurarea am încheiat-o online, fără să semnez ceva, deci totul a fost așa cum îmi place mie: din confortul propriei case, fără întâlniri cu brokeri și discuții despre cum toți murim și ar fi bine să rămână ceva după noi.

Aș vrea să vă spun că o să vă țin la curent, dar sper să nu fie nevoie în următoarele decenii să mai scriu despre această asigurare! E bine că o am acolo, că „la o adică” rămâne ceva după mine, că dacă mor banca îmi va da o grămadă de bani, cum zice Ciobanu în materialul video de mai sus. Mai departe nu vreau să mă gândesc.

Cu plăcere.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.