Noiembrie, ajunul Lunii Cadourilor

Cineva a zis, pe bună dreptate, că luna noiembrie este echivalentul zilei de joi. Nu mai e chiar mijlocul săptămânii, dar aștepți să treacă odată ca să vină weekendul. Exact așa e și cea de-a unsprezecea lună din an: una de umplutură, cu vreme urâtă și lipsită de personalitate, având ca singură calitate faptul că precede luna cea mai așteptată de mulți: decembrie, luna cadourilor, a zilelor libere, a vacanțelor, a zăpezii, a lui Moș Crăciun, a bradului împodobit, a scuzei să porți rochie roșie strălucitoare, a Revelionului.

Pentru organizații, firme, instituții de tot felul, noiembrie înseamnă PREGĂTIRI. Este luna când se comandă diverse atenții (de exemplu coșuri cadou) pentru colaboratori, când se cheltuie bugetul pentru sărbători, se planifică petrecerile pentru angajați, se calculează bonusurile, se pun la cale evenimentele care vor acoperi toată luna decembrie. Iar pentru unii vloggeri, se pregătește Vlogmas, adică 24 de zile de daily vlog. Oh happy days!

Anul acesta, Gourmet Gift aniversează 10 ani în slujba cumpărătorilor de cadouri de calitate. Oamenii sărbătoresc cu o colecție aniversară, de zece. De asemenea, a fost relansat site-ul. Și pentru că o afacere de succes crește într-un an cât altele în… mai mulți, la 10 ani de activitate, Gourmet Gift se laudă cu prezența în retailul „mare”, printre care amintim de Metro și eMAG.

Garantăm cele mai frumoase cadouri din România, consultanță specializată, livrăm întotdeauna la timp, indiferent de vreme. Iar ca noutate, avem cea mai puternică garanție în business: dacă atât tu cât și destinatarul cadoului sunteți nemulțumiți de cum ajunge cadoul, îl păstrezi și îți trimitem altul mai bun în loc!

GourmetGift.ro

Am văzut multe coșuri cadou la viața mea, dar întotdeauna recomand Gourmet Gift pentru că mi se pare că au cele mai frumos aranjate Coșuri de Crăciun. Iar dacă aș avea o firmă și aș vrea să ofer cadouri colaboratorilor mei, aș apela la Gourmet Gift din simplul motiv că îmi place să ofer ceea ce mi-ar plăcea și mie să primesc:

lururi frumoase, 
chestii delicioase,
de calitate,
frumos aranjate.

Iacă, am făcut și versuri (deși nu intenționam asta).

De exemplu, coșul cadou Winter Delight conține:

Coș cadou Winter Break de la Gourmet Gift – sau cum să le ofericolaboratorilor ceva frumos, un cadou pe care ți-ar plăcea și ție să îl primești!
 • Vin Spumant Prosecco Bottega White Gold Venezia 750ml
 • Vin roșu Sable Noble Crama Atelier 750ml
 • Panettone cu umplutură de stafide și coajă de portocală, Valentino 1kg
 • Cutie Cafea Illy Expresso 250g
 • Biscuiți cu portocale în cutie metalică Tivoli 150g
 • Torroncini Di Gennaro 150g
 • Tabletă ciocolată cu lapte Lindt 100g
 • Trufe de ciocolată Mathez 100g
 • Cremă de ciocolată și alune Feletti 200g
 • Coș elegant din piele ecologică

Sunt produse pe care nu le găsești pe toate gardurile și care, laolaltă, compun un cadou elegant, care spune: „M-am gândit la tine, am ales ce era mai bun și am pus toate produsele într-un coș frumos, deci îmi pasă de tine!”. Iar prețul nu este prohibitiv: 311,10 lei. Când ai o firmă, aceste cheltuieli se „scad”, primești factură, le bagi în contabilitate. Cine are firmă știe despre ce-i vorba. Iar dacă ești „pă persoană fizică” și vrei să oferi cuiva drag un coș cadou, găsești opțiuni decente la prețuri așijderea, de exemplu coșul Coffee Break, la 177,77 lei, care conține:

Coș cadou Coffee Break, de la Gourmet Gift. Un deliciu și ceva foarte util: un coffee maker roșu.
 • Filtru Cafea Vergnano
 • Cafea măcinată Vergnano 125g
 • Tabletă de ciocolată cu lapte Lindt 100g
 • Cutie cadou elegantă

Astfel, persoana care îl primește se alege cu ceva util, un aparat pentru făcut cafea pe care îl poate folosi ani buni după ce se vor fi terminat „consumabilele”, adică ciocolata și cafeaua. Un cadou elegant, frumos, util.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

3 thoughts on “Noiembrie, ajunul Lunii Cadourilor”

 1. Foarte misto site-ul. Trebuie sa recunosc ca nu stiam de ei. Si ma bucura foarte mult ca au preturi foarte foarte accesibile si sunt impachetate si frumos :)
  M-a amuzat tare comparatia lunii noiembrie cu joi. :)) Chiar asa te simti, un plus ar fi ca inca nu ploua si nu e mohorat afara, a fost surprinzator de cald pentru luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.