Octombrie. Superblog.

De la o vreme, sunt sigură că ați observat, am cam lăsat blogul în pargină. Au mai fost câteva „tresăriri”, dar cu greu mă lipesc de pagina wp-admin ca să scriu ceva din suflet. Am mai spus asta: eu funcționez foarte bine „pe bază de” task-uri – spune-mi ce trebuie să fac și lasă-mi timp, că o voi face.

Mi-e foarte greu să vin cu idei noi când am Facebook la îndemână și e mult mai facil de postat acolo decât să deschid aici pagină nouă, să pun titlu etc. Nu îmi place că s-a ajuns la asta, dar e crudul adevăr. Așa că de data asta, am decis să mă înscriu la SuperBlog. Este probabil al treilea an consecutiv în care îmi propun să o fac, dar primul când chiar fac ceva în sensul ăsta, adică scriu articolul de început. Anyway… vreau doar să anunț pe această cale că voi avea mai multă activitate în perioada următoare, pentru că mă înscriu (cu acest articol) la competiția SuperBlog 2019.

Sper să îmi reintru în ritm, deși nu știu de unde mai „mulg” niște timp, și să revin la ritmul de scris de altădată. Că pe Facebook sunt destul de activă, nu știu dacă ați observat…

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.