Organizarea încălțămintei în dressing: trucuri pe care nu le știai (P)

Orice femeie iubește pantofii, iar asta nu mai e de mult timp un secret. Pentru reprezentanțele sexului feminin nicio pereche de conduri nu e prea scumpă, mai ales dacă aceștia se încadrează în tendințele actuale.

Moda aduce în permanență schimbări la capitolul pantofi, acesta fiind și motivul pentru care majoritatea doamnelor dețin cel puțin 20 de perechi de încălțări cu toc sau fără toc, decupați sau din piele naturală, cu aplicații sau simpli, clasici. Este important să ai în garderobă personală pantofi care să poată fi încadrați atât în ținutele de zi cu zi, cât și în outfit-urile pretențioase. De aceea, organizarea încălțămintei reprezintă un aspect esențial, mai ales dacă ți se întâmplă frecvent să nu găsești perechea pe care o cauți.

Trebuie să știi că există modalități cel puțin interesante pe care să le iei în calcul când vine vorba de aranjarea încălțămintei. Mă jos, te vei putea pune în temă cu o serie de sfaturi inedite, care s-ar putea să îți fie de folos.

Cum îți poți organiza eficient încălțămintea:

În funcție de material. Materialul pantofilor reprezintă un detaliu extrem de important, care poate ajută o ținută să iasă în evidență. Dacă te întrebi cum, imaginează-ți efectul pe care îl poate asigură unui outfit all white o pereche de pantofi stiletto galbeni, din piele lăcuită. Așadar, pentru a te asigura că știi cum să găsești rapid pantofii din piele naturală pe care o cauți, organizeza-ți condurii în funcție de material: un raft cu încălțămintea din piele naturală, altul cu pantofii din piele întoarsă și tot așa.

Culori. Organizează-ți încălțămintea pe culori și îți va fi extrem de simplu să faci asocieri vestimentare. Având în față ta încălțămintea aranjată pe rafturi în funcție de culori, imaginația la capitolul styling îți va fi stimulată rapid. Vei ști imediat care e perechea potrivită de pantofi și cum să mixezi piesele între ele din punct de vedere cromatic.

Stil. Iată un detaliu primordial când vine vorba de asortarea item-urilor vestimentare. Niciodată să nu mixezi piese sport cu pantofi eleganți, căci nu vei face decât să ruinezi un look integral. Așadar, asigură-te că încălțămintea este organizată în funcție de stil. Pantofii, sandalele și botinele din piele pentru femei trebuie să se afle pe raftul cu încălțăminte elegantă, în timp ce tenișii, espadrilele și adidașii să se regăsească în spațiul de depozitare destinat încălțămintei sport. În acest fel, îți va fi mai ușor să găsești încălțămintea potrivită.

Sezon. Dacă spațiul reprezintă o problemă pentru ține, o altă idee eficientă de organizare a încălțămintei este să iei în considerare sezonalitatea. Asta înseamnă că încălțămintea pe care o porți în sezonul rece să fie așezată în cutii pe care să le depozitezi în debara sau în spațiul din casă destinat lucrurilor de care nu ai nevoie într-o anumită perioadă. În acest fel, rafturile pe care stăteau, de regulă, pantofii, va fi mai aerisit și vei putea găsi cu ușurință modelele pe care să le porți în acest anotimp.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.