Cum organizezi un botez tematic (P)

Din ce în ce mai multe mame își doresc ca petrecerea de botez să fie una cât mai asemănătoare nunții. De aceea, ele caută săli pentru astfel de evenimente în funcție de numărul de invitați pe care îl anticipează, caută un DJ sau o formație, iar organizarea începe să prindă contur.  În trend sunt acum petrecerile tematice. De aceea, dacă și tu vei organiza anul următor un botez, din acest articol poți afla de ce anume ai nevoie pentru a respecta o temă și pentru a-ți impresiona invitații! 

În primul rând, pentru a anunța botezul o să ai nevoie de invitații. Încă de acum poți să alegi temă pe care să o anunți celor care vor participa. De exemplu, pentru a te inspira, poți intră pe https://www.mandiva.ro/invitații/invitații-botez/, unde vei găsi o mulțime de modele faine. Pentru fetițe, poți merge pe teme care să aibă în prim plan buburuze, albinuțe sau chiar pe indragitul personaj din desene animate Minnie. Pentru băieței sunt potrivite tematicile cu Spider-Man, Mickey Mouse, minioni, ștrumfi sau marinari.

Apoi, trebuie să vezi dacă restaurantul îți poate amenaja sala aleasă în tematica pe care o dorești. Fără îndoială, foarte multe au deja câteva fețe de mese în diverse culori și huse pentru scaune. În orice caz, asigură-te să nu fie nici prea multă culoare, pentru a nu se transforma în ceva kitschos. Măsura este bună în toate.

Sigur că pe mesele de la restaurant poți amplasa, în loc de buchete de flori, baloane colorate care se înaltă. De altfel, dacă totul se va învârti în jurul unui personaj din desenele animate, poți adăuga, în mijlocul baloanelor colorate și unul cu acesta, întrucât se găsesc foarte ușor în comerț.

Candy bar-ul este un alt element ce te poate ajuta în organizarea petrecerii tematice de botez. Caută o cofetărie care să îți arate și portofoliul ei și, cu siguranță, invitații vor fi impresionați atât de design-ul miniprăjiturelelor, cât și de gustul acestora. Desigur, și tortul va trebui să fie realizat în același ton.

Nu în ultimul rând, hainele celui mic reprezintă un element-cheie în organizarea acestui tip de botez. De aceea, indiferent de articolele pe care i le cumpără nașa, achiziționează și tu câteva. O să îl poți îmbrăca pe copil înainte de biserică cu acestea, dar și pe parcursul serii, dacă vei considera că este cazul să îl schimbi.

Așadar, pentru a organiza o petrecere tematică cu ocazia botezului copilului tău, ține cont de sfaturile de mai sus! O să vezi că toate rudele și prietenii vor fi impresionați de invitații, de decorațiunile de la restaurant, de candy bar și tort. În plus, pentru că bebelușul va fi în centrul atenției, cu toții vor fi impresionați de cum îi vin hăinuțele alese special în legătură cu tema petrecerii.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.