Ce job ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal? (P)

Lăsăm la o parte ce crede fiecare despre zodii, scopul acestui articol este să ne destindem și, la fel ca atunci cândne uităm pe net după rețete noi de mâncare, să căutăm idei de joburi noi… de ce să nu schimbi locul de muncă, dacă nu ești fericit? Iată ce spun astrologii despre cele mai potrivite joburi pentru tine, în funcție de zodie!

Nu mai aștepta să se schimbe ceva, schimbă tu ce nu-ți convine!

Zodiile de Foc: Berbec, Săgetător, Leu

Trăsături: sunt persoane ambițioase, perseverente, iar când își propun ceva, întotdeauna găsesc mijloacele optime pentru a își îndeplini dorințele. Se vor dovedi a fi destul de inventivi și creativi, mai ales dacă se simt în elementul lor la locul de muncă. Un lucru este cert: o persoană născută sunt acest semn zodical simte tot timpul nevoia de schimbare, de aceea își va încerca posibilitățile în diverse domenii de activitate.

Joburi ideale: Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și simți nevoia să schimbi ceva în viața ta, ai putea să începi cu jobul. Cel mai bine ți se potrivesc funcțiile de conducere sau locurile de munca ce te fac pe zi ce trece să îți demonstrezi talentul și abilitățile. La fel de bine s-ar putea să rezonezi cu domeniul artelor sau al marketingului digital. De asemenea, acestor 3 zodii le place să întâlnească oameni noi, să descopere și să iasă din zona de confort. Chiar și un job într-un alt oraș poate reprezenta o provocare pentru zodiile de foc, așadar, dacă îți dorești o schimbare în viața ta, ai putea începe prin a îți găsi locuri de muncă în Bacău sau într-un alt oraș care îți stârnește curiozitatea și, de ce nu, chiar și o experiență peste hotare.

Zodiile de Pământ: Capricorn, Taur, Fecioară

Trăsături: Pe de altă parte, aceste 3 zodii, chiar dacă au destul de multe lucruri în comun, sunt pe atât de diferite. Taurul și Fecioara preferă mai mult confortul și siguranța zilei de mâine, chiar dacă asta înseamnă să ducă o viață liniștită, plictisitoare uneori sau fără prea mari beneficii financiare. Același lucru nu se poate spune și despre Capricorn, întrucât dorința acestuia de a își depăși condiția și de arata că poate mult mai mult decât cred ceilalți predomină.

Joburi ideale: Taurii și Fecioarele se mulțumesc cu locuri de muncă care se încadrează în tipare, precum: contabil, educator sau chiar chef (bucătar), în timp ce Capricornilor li s-ar potrivi mai mult locurile de muncă care să le stimuleze la maximum capacitățile și funcțiile de conducere, ca de exemplu manager.

Zodiile de Aer: Gemeni, Vărsător, Balanță

Trăsături: Zodiile de aer sunt firi exuberante, ce nu se încadrează de multe ori în normă sau în ceea ce unii oameni ar considera „normalitate”. Dar ce este până la urmă normalitatea și cine o dictează? Prin urmare aceste 3 zodii aleg să își construiască propria lor stare de normalitate, pe care o consideră apropiată de idealurile lor în viață. Sunt pasionați de artă în toate formele ei, sunt neconvenționali, le place să experimenteze și să își lase amprenta în tot ceea ce fac.

Joburi ideale: Din punct de vedere al jobului, aceștia nu preferă să lucreze în corporații și, de cele mai multe ori aleg să fie propriul lor șef. Domeniile de activitate ce fac trimitere către latura aristică sunt cele mai potrivite pentru aceștia, de la arhitectură, pictură, muzică, design grafic, dansuri etc. Totodată, aceștia se vor simți claustrați într-un oraș mult prea monoton, alegând întotdeauna să evadeze către locuri care să le aducă și sporească actul creației. În cazul în care te regăsești în acestă tipologie, ar trebui să încerci să faci o schimbare în viața ta, căutându-ți joburi în Constanța, spre exemplu, un oraș maritim ce are multe posibilități de oferit unor persoane boeme și neconvenționale.

Zodiile de Apă: Pești, Rac, Scorpion

Trăsături: Schimbarea, mai ales în plan afectiv este noțiunea de bază care unește aceste trei zodii. Sunt persoane extrem de maleabile, iar uneori părerile celor din jur îi pot influența mai mult decât este necesar.

Joburi ideale: Sensibilitatea aparte, faptul că rezonează la anumite probleme îi fac pe cei trei „regi ai mărilor” să fie candidații ideali pentru posturile din sfera de: asistența socială sau medicală, resurse umane, relaționarea cu copii, în special cei ce au anumite probleme genetice. Sunt suflete sensibile, care vor încerca tot timpul să pună în evidență ceea ce este mai bun la o persoană, să o ajute și să îi fie alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.