Reclamele pe muzică populară au succes

Internetul a fost șocat, zilele trecute, la apariția unui „spot” publicitar constând într-o melodie populară creată special pentru un medic stomatolog. Nu ești pe Internetul românesc dacă nu știi că doctorul Bagrin lucră biñe, lucră fin!

Dar stai așa, că asta nu e prima melodie folosită pentru a face o reclamă targetată pe oamenii care chiar ascultă așa ceva! De Romvac ai auzit?

Ei bine, află că la Romvac, la Romvac găsești tratament de leac:

Mie îmi place muzica populară, am și un playlist unde adaug mereu melodii noi. Așa că nu găsesc exagerată asocierea unor branduri destinate țăranilor (generic vorbind) cu muzica pe care o ascultă ei.

La final, o urare cinstită: să n-ai afte-n gură!

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

4 thoughts on “Reclamele pe muzică populară au succes”

  1. Imi place ca ai scris ” lucră biñe, lucră fin!” si am citit in gand cu accent ardelenesc (binie), desi nu avem ñ in limba romana! :))
    Cand ascult muzica populara imi vine sa beau tuica :)

  2. Eu asociez muzica populara cu spiritul asta de sarbatori (Paste/ craciun). Cred ca, din cauza ca e pe toate posturile.
    Asadar, pastrez muzica poplara si de petrecere pentru sarbatori. Cand am impodobit bradul si am avut genul asta de muzica pe fundal, am simtit ca vine craciunul. Mai ales ca in copilarie, muzica din asta se asculta cand veneau musafirii si da… am ramas cumva cu asocierea asta.
    In rest, nu imi place si nu ascult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.