Sensiblu a transformat farmaciile Punkt în Dr.Max

Sau a făcut rebranding la rebranding! Treabă care mi se pare foarte bună, pentru că Sensiblu erau farmacii scumpe, în care găseai cosmetice și parfumuri pe care nu le aveai în altă parte, dar toate medicamentele erau la suprapreț. Nici nu știu dacă acel card de fidelitate mi-a adus vreodată vreun beneficiu, că oricum simțeam că toate medicamentele de la Sensiblu aveau prețul pe care îl au băuturile la club: cu adaos uriaș. Acum, mai este o singură farmacie Sensiblu în Hunedoara, cea din incinta magazinului Kaufland.

Pe celelalte le-a transformat inițial în Punkt, un fel de farmacii low-cost, cu produse ieftine, pentru cei mulți, iar după aproximativ doi ani, timp în care a deschis mai multe farmacii Punkt prin toată țara, le-a rebranduit din nou, transformându-le pe toate în Dr.Max.

Cardul de fidelitate galben de la Farmacia Punkt nu mai este valabil. Nici măcar nu mai poate fi scanat, așa că îl poți arunca. Punctele s-au dus și ele.

Dr.Max a păstrat politica vechilor farmacii de a oferi câte un cadou atunci când îți ridici rețeta de la ei. În săptămâna deschiderii primești o cutie cu o folie de Magneziu+B6 sau Vitamina C, marcă proprie Dr.Max. Produsele marcă proprie arată bine, au ambalaje moderne, lucioase, se vede că s-a lucrat un pic la design. Sensiblu nu știu dacă avea/are mărci proprii. Știu că doar acolo găsești produsele L’Erbolario. Deh, segmente de piață diferite.

Farmaciile Dr.Max sunt deja pline de pensionari și oameni bolnavi, pentru că industria farmaceutică este una foarte profitabilă. Au și cataloage cu oferte speciale, cu frecvență lunară, astfel că pe lângă cataloagele de la Kaufland, Lidl, Penny, Profi, Dedeman, de acum mai avem unul de răsfoit.

Prețurile sunt mici. Eu comandam aproape în fiecare lună câte ceva de la Farmacia Tei și cu tot cu transportul (15 lei, uneori poți să comanzi un produs și ai transportul gratuit, am „pățit”), îmi era mai convenabil să iau unele chestii de la Tei decât de la farmaciile fizice din oraș.

În ultima perioadă, nu am mai comandat de la Tei pentru că unele medicamente erau mai ieftine la Punkt. Așa că una peste alta, e bine că avem farmacii cu prețuri mici „la botul calului”. Și e bine că Sensiblu și-a schimbat pălăria și acum ne vinde medicamente la prețuri mai bune. Mult mai bune.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.