Fană Skechers, mă declar dezamăgită de acest brand

Am cumpărat și port trei perechi de încălțăminte Skechers. Sunt fană, pot spune asta liniștită după vreo patru veri în care nu am purtat altceva și după ce am cerut pe Facebook părerile prietenilor mei (dacă să aleg Skechers sau Under Armour) și am rămas la părerea mea, că trebuie să aleg Skechers.

Na… și mai multe zile am căutat perechea ideală de încălțări Skechers. Ideal ar fi fost să aibă talpa neagră, pentru că nu-mi place cum se îngălbenesc tălpile albe ale tuturor pantofilor sport, iar pantoful în sine să fie colorat, că de chestii negre sunt sătulă. Cât mai multă culoare, vă rog.

Am găsit unii roșii, dar mi s-au părut scumpi având în vedere faptul că pentru un model similar plătisem mult mai puțin în Hervis, în urmă cu un an. Apoi am tot săpat și am căutat, pe eMAG, pe Fashion Days și epantofi, până când într-un final am găsit perechea aproape perfectă, pe eMAG: mov, cu talpă albă, cu interior GOGA MAT (te duce cu gândul la yoga mat, salteaua din material moale, pentru yoga), care trebuiau să fie super comozi, că arătoși erau deja.

O singură dată mi-am mai luat încălțăminte online și am greșit mărimea. Având trei perechi de Skechers și știind că port 39, nu mi-am imaginat nicio secundă că voi fi nevoită să returnez o pereche de Skechers mărimea 39 pe motiv că-mi sunt prea mari. Din păcate, îmi erau prea mari. Oricât ar fi fost de frumoși, nu puteam să port niște „adidași” în care arătam ca motanul Dănilă*.

Așa că i-am returnat. Nu o să mai cumpăr Skechers online, pentru că iată, nu mai știu ce mărime port, din moment ce ei au schimbat calapodul. Nu mai pot să am încredere că nimeresc mărimea potrivită, nici când vine vorba de Skechers, nici de altă marcă. Povestea cu măsurat talpa nu ține, la încălțăminte dacă ai greșit cu un centimetru, ți-ai ratat confortul și nu vrei să umbli o vară întreagă cu papuci prea mari sau prea mici.

Și ce faci când locuiești într-un oraș fără mall? Aștepți cuminte să ajungi într-un oraș cu mall, că doar nu o să dai dublu pe încălțămintea adusă de două-trei magazine care au de plătit chirie, nu prea au vânzări și nu-și permit să ruleze colecțiile actuale cum o fac magazinele din mall. Din păcate, asta e realitatea: trebuie să merg la Deva sau mai departe ca să pot să-mi iau niște încălțări și să am de unde alege…

Altfel, singurele magazine online (de încălțăminte) frecventabile rămân cele care oferă posibilitatea de retur gratuit. Este o pierdere pe care trebuie să ți-o asumi, atunci când vinzi pantofi și producătorul decide să schimbe mărimile, pentru că poate.

Și da, sunt dezamăgită de Skechers. Dezamăgită pentru că de-acum trebuie să mă limitez la modelele disponibile în magazinele offline, că nu mai pot avea încredere în mărimile lor și nu mai pot comanda online.

În poză se poate vedea un Skechers vechi mărimea 39 (dreapta) și cel nou mărimea 39, pe care l-am returnat, pentru că se vede și cu ochiul liber că e cu cel puțin un centimetru mai lung decât cel vechi. Pfffff.

* Dintr-un motiv oarecare, în mintea mea, motanul Dănilă are niște încălțări nepotrivit de mari.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

2 thoughts on “Fană Skechers, mă declar dezamăgită de acest brand”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.