Stilul masculin: 5 sfaturi utile pentru o ținută modernă de primăvară (P)

Nu doar reprezentantele sexului frumos sunt încântate să petreacă ore în șir uitându-se în oglindă, tot mai mulți domni au devenit cocheți, dornici de a se îmbrăca bine, în ton cu ultimele tendințe în materie de fashion, așa că, mall-urile au devenit tot mai neîncăpătoare de doritori de a face shopping. Imediat ce noul sezon și-a făcut apariția, aceștia au simțit nevoia de a-și schimba garderoba cu haine mai subțiri, dar la modă, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost să cerceteze care sunt recomandările designerilor pentru această primăvară.

Nu este deloc rău să fii informat, din contră, asta îți va oferi siguranța că vei ști exact care sunt tendințele și nu vei face nicio gafă, îmbrăcându-te ciudat, vulgar sau cu vreo piesă vestimentară care să stârnească râsul celor din jur. Domnii ce vor să fie bine îmbrăcați își găsesc cu siguranță hainele potrivite consultând revistele de modă, urmărind emisiunile televizate sau cercetând cu atenție blogurile de fashion, care abundă pe internet.

Ce recomandări au designerii pentru bărbații care vor să arate fabulos în această primăvară:

Aspectul exterior joacă un rol important în viața cotidiană. Hainele pun în evidență orice persoană și trebuie să fie alese cu multă grijă. La începutul sezonului cald nu trebuie să uiți că e timpul să renunți la piesele vestimentare groase, potrivite iernii geroase, să faci shopping și să achiziționezi cămăși subțiri, tricouri barbatesti la moda, un trench pentru zile ploioase, pantaloni sau jeansi în ton cu activitățile desfășurate în această perioadă din an;

Mărimea potrivită a hainelor trebuie să fie un criteriu bine stabilit atunci când mergi la shopping. Ferește-te să cumperi piese largi sau foarte strâmte pentru că vei arăta ciudat sau penibil! Dacă o cămașă este prea largă, atunci parcă tocmai ai împrumutat-o de la vreo rudă sau prieten, iar lookul va lăsa de dorit. În cazul în care vei prefera un tricou prea strâmt, atunci vor ieși în evidență kilogramele în plus;

Se poate întâmpla deseori să nu ai acel instinct de a ști ce ți se potrivește cu adevărat și ce te-ar pune în evidență. Din acest motiv, o idee bună ar fi să mergi la shopping însoțit de soție, prietenă sau vreun amic care se pricepe. Aceștia vor observa probabil micile probleme care s-ar putea ivi și îți vor atrage atenția asupra lor. Chiar dacă îți place foarte mult un anumit model, există posibilitatea să nu ți se potrivească din diferite motive. Nu cere părerea celor care vând, aceștia nu sunt sinceri, dorindu-și doar să vândă marfa;

Culoarea aleasă trebuie să fie una proaspătă, tinerească, dar care să se armonizeze perfect cu tenul pe care îl ai. Fii atent la ce se poartă în primăvara aceasta, dar nu insista să cumperi în cazul în care nu ți se potrivește. Cu siguranță că ai observat deja ce culori îți pun în evidență ochii sau care sunt nuanțele ce te subțiază, nu-i așa?

Vârsta este importantă când alegi hainele. Specialiștii recomandă ca adulții să înțeleagă că este indicat să abandoneze stilul adolescentin și să se îmbrace potrivit anilor din dotare. Probabil că ai observat deseori pe stradă bărbați care poartă jeanși cu turul lăsat, total nepotriviți chiar și adolescenților.

În concluzie, ține cont de părerea specialiștilor pentru a fi sigur că te îmbraci la modă, fără să te expui ridicolului.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.