Tehnologia este minunată!

Astăzi am tras o sperietură: dimineață am umblat cu cardul, așa că un loc să pun portmoneul la loc în geantă, l-am ținut în buzunarul gecii. De unde a căzut…

Nu am simțit când a zburat și nefiind obișnuită să îl am în buzunar, nici nu i-am simțit lipsa.

Mi-am dat seama că lipsește abia când am vrut să pun la pușculiță cei doi lei economisiți de când nu mai beau cafea. Atunci m-am panicat și primul gând a fost: aoleu, trebuie să blochez cardurile!

Din fericire, nu m-am panicat suficient încât să sun la ING și să le cer blocarea cardului, pentru că asta ar fi presupus drumuri la Deva pentru eliberarea unui nou card (greu, fără mașină).

Mi-am adus aminte că am văzut în aplicația Revolut butonul de Freeze card („Îngheață cardul”) și l-am folosit repede. Cu ING am rezolvat-o la fel de simplu: am transferat toți banii în contul de economii, cardul fiind, practic, gol.

Mișcările astea au durat cel mult trei minute, iar pentru transfer și blocat card nu mi-a trebuit decât telefonul mobil.

Da, boss, e nasol că știu „ăștia” tot ce facem și ce cumpăram și ce vorbim și într-o bună zi o să ne conducă inteligența artificială, dar până atunci eu mă declar mulțumită de progresul tehnologiei.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “Tehnologia este minunată!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.