The Empty Shop, o inițiativă lăudabilă a unui mall din București

UPDATE: Evenimentul a fost decalat, voi actualiza articolul cu informațiile primite ulterior. Folosiți weekendul pentru a strânge din garderobă toate hainele care nu vă mai trebuie! :)

Tu ai o garderobă plină. Ei au rafturi goale! Alege hainele pe care nu le mai porți, dar care se află într-o stare bună.

Anul trecut, 10 mii de oameni au umplut rafturile Empty Shop; evenimentul a fost organizat în mai multe mall-uri din țară, inclusiv Shopping City Deva. Anul acesta văd că The Empthy Shop este anunțat doar la Promenada Mall, din București. Dar e bine și așa.

Așadar, dacă ai haine pe care nu le mai porți și nu vrei nici să le arunci, le poți da o viață nouă, donându-le la The Empthy Shop (Magazinul Gol).
În 2018, au fost ajutate 6.700 de familii, hainele donate ajungând la 28.000 de persoane din zone sărace ale țării, cu risc de abandon școlar.

Te invităm și anul acesta să facem împreună o colecție de dar: acele haine pe care ai uitat că le ai în dulap sau cele care ți-au rămas mici sau largi sau pur și simplu cele pe care nu le mai porți deși sunt într-o stare bună. Dă o viață nouă hainelor abandonate prin dulapuri. Te invităm să le aduci la Promenada și noi ne asigurăm că ajung la cei în nevoie!

Promenada Mall

The Empty Shop se deschide oficial în 23 aprilie, la ora 19:00, dar vă recomand să duceți hainele în perioada 24 aprilie – 19 mai 2019.

1 thought on “The Empty Shop, o inițiativă lăudabilă a unui mall din București”

  1. Nu stiam de aceasta campanie. Ce rau ca nu se pune in practica si in zona Braila-Galati. :( Eu am dus cativa saci la reciclat la H&M pentru ca nu am stiut ce sa fac cu hainele pe care nu le mai purtam …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.