Topește-ți povara, că a venit vara!

Avem șase luni de când suntem pietoni. Majoritatea cumpărăturilor le ducem acasă cu cârca, iar în felul acesta chiar am învățat că nu trebuie să cumpărăm mai mult decât consumăm.

Totuși, un kil de curcan și niște legume congelate plus castraveți, caise și cireșe din piață se adună și astăzi m-am trezit că mă cam târam spre casă, mai ales pe ultimul kilometru.

Ajunsă într-un final, am mers direct la baie, unde am scos cântarul și m-am urcat pe el (desculță): 79 de kilograme. Am dat jos ghiozdanul: 72,4 kg. Am dat jos hainele: și mai puțin.

Aproape 8 kg de POVARĂ m-au făcut să ajung acasă mai obosită decât de obicei, de-abia am urcat scările.

Câinele nostru are 17,5 kg astăzi. Când trebuie să îl ridic în brațe, îmi rupe spatele, două zile am febră musculară la pectorali, e greu. Ei bine, la „apogeu”, atâtea kilograme aveam în plus față de acum. Este enorm și… nici nu pare mult, nu? Când cineva spune: „Am slăbit 17 kg”, nu ți se pare deloc impresionant, mai ales dacă nu ai fost gras și nu știi pe pielea ta ce înseamnă asta. Impresionant e să auzi că un om a slăbit 50 kg și te gândești că sigur și-a tăiat stomacul sau a făcut ceva intangibil pentru noi, muritorii de rând.

Sigur, 17 kg distribuite aproape în mod egal nu se simt ca 17 kg luate în brațe. 17 kg dobândite în câțiva ani se depun pe nesimțite. La fel e și când le dai jos: nu te trezești dintr-o dată că pică blugii de pe tine, dar în câteva luni ajungi să îți schimbi garderoba, că nu ai încotro.

Na, acum gândiți-vă cum e să ai 30 sau 50 de kg în plus. Horror. Eu încă vreau să mai dau jos câteva kg, cele mai grele. Uneori simt că regresez, dar nu disper și nu mă las. Știu că puterea e în mâna mea.

Iar Reset face imposibilul posibil. Știu asta. Sunt 5 luni de când nu mai mănânc lactate, porc, cartofi, pâine și câte altele – am supraviețuit bine-merci. Poți și tu. Pentru o perioadă limitată, dacă îți cumperi planul alimentar, primești unul cadou pentru cineva drag; sau poți împărți cheltuiala cu cineva care are nevoie. Acum e momentul!

Nu uita să aplici voucherul DB2019 la cumpărare! 🛒www.resetforgood.ro🏷 Succes! 💪 Topește-ți povara, că a venit vara!

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.