Trucuri pentru o epilare eficientă și nedureroasă realizată acasă (P)

Te-ai săturat de vizitele la salonul de înfrumusețare și de costurile suplimentare plătite pentru epilat? Îți dorești să te bucuri de o procedură rapidă și de tehnici inovative în ceea ce privește epilarea realizată acasă? Descoperă 5 trucuri și sfaturi pentru a spori tehnicile de epilare realizată acasă! 

1. Lucrează pe zone și porțiuni mici

Indiferent de procedura pe care o folosești pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp, încearcă să lucrezi pe porțiuni cât mai mici, astfel încât procedeul să fie unul eficient și mai puțin dureros. În acest fel, te vei asigura că firele de păr vor fi mult mai rapid îndepărtate, fără a fi nevoie să insiști asupra acelei zone și a doua oară, ceea ce ar fi sporit nu numai o durere accentuată , ci și iritarea pielii.

2. Uită de penseta folosită în zonele mai puțin accesibile și descoperă epilatorul Wizzit Titanium

Probabil că nu de multe ori te-ai confruntat cu situația în care oricât ai fi încercat să îndepărtezi absolut toate firele de păr, existau anumite zone, mai sensibile, pe care nu le poți „agresa” folosind epilarea abuzivă. Pentru aceste situații, există Wizzit Titanium, epilatorul mic și compact, ce acționează delicat asupra pielii tale şi al cărui efect este unul inegalabil, eliminând chiar și cele mai mici și fine fire de păr, ce erau greu de îndepărtat. Rapid, ușor și fără durere, acest dispozitiv va deveni în curând prietenul și aliatul tău împotriva firelor de păr nedorite sau care se află în zone sensibile, ori destul de greu de pătruns. Mai mult decât atât, epilatorul Wizzit are un preț destul de accesibil ceea ce îl face extrem de apreciat de către doamnele care vor o epilare rapidă, eficientă și nedureroasă, realizată acasă. Este important de precizat că acest dispozitiv face parte din categoria produselor de teleshopping, ceea ce reprezintă o dovadă în plus pentru validarea și capacitațile extraordinare de funcționare ale produsului.

3. Fii atentă la factorii externi, dar și la cei interni

Pentru că structura și aspectul pielii se pot schimba în prezența anumitor factori de natură externă, precum condițiile climatice și temperaturile nefavorabile, dar și prezența razelor puternice ale soarelui, înainte de a începe procesul de epilare, ar trebui să acorzi atenție acestor variabile. Cu alte cuvinte, evită să îți epilezi părul nedorit imediat ce te-ai expus un timp îndelungat la soare sau, dimpotrivă, în timpul iernii, imediat ce ai petrecut câteva ore afară. La fel de importanți sunt și factorii interni, mai ales cei de natură hormonală. Majoritatea doamnelor care se epilează acasă sau chiar și la salon, se plâng de disconfort și dureri pentru că nu se ghidează și după acest aspect în momentul în care aleg să își programeze o ședință de epilat sau să îți realizeze singure această procedură. Cum de altfel, probabil ai auzit, în perioada de dinaintea menstruației, dar și în timpul acesteia, nivelul senzorial este mai accentuat, iar orice durere și disconfort, cât de mic este resimțit mult mai puternic. Din acest motiv, evită ca în acel interval de timp să te preocupi de tehnicile de epilare.

4. Acordă timpul necesar procedurii de epilare

Chiar dacă, în unele momente timpul te presează și trebuie ca într-un interval destul de scurt să fii gata la timp, cu tot ceea ce implică rutina și îngrijirea corpului și a tenului, este important să acorzi procedurii de epilare timpul necesar. Mai ales dacă îți dorești rezultate satisfăcătoare și nu vrei să te confrunți cu durere sau iritații, ori alte efecte pe care pielea agresată în timpul epilării le poate suferi, este necesar să aloci o perioadă acestei proceduri.

5. Exfoliază pielea înainte de epilare

Un alt truct destul de eficient pentru a obține rezultatele dorite, este să îți pregătești pielea, înainte de a o supune epilării. Acest lucru se realizează în 2 pași simplii: exfoliere și hidratare. Atenție însă! Procedul e exfoliere nu trebuie să fie unul agresiv, iar epilarea nu trebuie făcută imediat după realizarea acestuia, întrucât pielea corpului tău poate avea de suferit.

Acestea sunt, așadar, cele 5 trucuri și secrete pentru ca epilarea realizată acasă să devină o procedură eficientă, dar nedureroasă.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.