TURIST ACASĂ: Vacanțe la bunici, în Vețel, jud. Hunedoara

Este o casă bătrânească, cu șură, fermă, curte și grădină mare, unde poți să îți duci copilul ca să experimenteze viața la țară, la bunici, așa cum copiii din ziua de azi nu mai prea au ocazia să o experimenteze.

O familie de hunedoreni reîntorși din Belgia a gândit acest concept și, având terenul și casa, le-a amenajat special ca să fie „welcoming” pentru copii.

Este locul în care și ca adult ți-ar plăcea să locuiești, iar copiii sunt fascinați de căsuțele în copac pline cu jucării, de tiroliană, dar mai ales de animalele cu care au voie să se joace, fără sa audă „Acolo nu ai voie!”.

Copiii se joacă în căsuțe, se dau pe tiroliană, se bucură de iepurași, de puii de găină, de miei, iar părinții pot sta pe terasă unde savurează o cafea și se bucură de o clipă de răgaz. La plecare, puteți vizita casa bătrănească transformată în muzeu. O lecție de istorie!

Ca să ajungeți aici, luați detaliile de pe www.vacantelabunici.ro sau din drumul național DN7 (E63), în localitatea Vețel virați pe drumul spre Muncelu Mic și după 700 de metri ați ajuns. Casa de vacanță este colorată în albastru, iar gardul este și el vesel colorat, în plus, sunt mașini parcate în fața casei.

La Bunici Loc Vetel str.Primaverii nr 107 Loc, Vețel 337525 0724 445 388 https://maps.app.goo.gl/3JxAj9M3yCAPC…

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

1 thought on “TURIST ACASĂ: Vacanțe la bunici, în Vețel, jud. Hunedoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.