Un nou salon de înfrumusețare marca El Studio, mai aproape de tine!

El Studio marchează finalul anului 2019 cu deschiderea celui de-al zecelea salon de frumusețe în București! Cel mai nou salon El Studio este amplasat în zona Dristor și a avut deschiderea oficială pe data de 14 decembrie 2019.

Situat pe Bd. Camil Ressu, nr. 8 din sectorul 3 al Capitalei, noul salon El Studio își va aștepta clientele cu aceleași servicii de calitate, profesionalism, eleganță și pasiune.

El Studio este un întreg concept de înfrumusețare ce-și desfășoară acum activitatea în 10 puncte centrale din capitală, primul salon având deschiderea în 2005.

La El Studio Dristor clientele vor beneficia de același set complet de servicii: coafor, manichiură/pedichiură, cosmetică, masaj și epilare definitivă IPL. De asemenea, nu uităm niciodată de domni și le oferim în zona de frizerie, posibilitatea de a încerca tunsori moderne care să le scoată în evidență personalitatea.

Cu ce ne așteaptă noul salon El Studio?

Pentru că vrem să te răsfățăm așa cum meriți, în noua locație El Studio te așteptăm cu numeroase surprize! Am pregătit 200 de pachete cu servicii de înfrumusețare și răsfăț la prețuri speciale! Pentru a beneficia de oferte speciale, trebuie să te programezi exclusiv online! 

Iată pachetele care te așteaptă în salonul El Studio Dristor:

  • Hair Time: spălat + mască + coafat la doar 59 de lei
  • Skin Time: pachet epilat total la doar 78 de lei
  • Nails Time: manichiură semipermanentă + pedichiură clasică OPI la doar 89 de lei

Noua locație de răsfăț beneficiază de un design nou, modern, cu standarde internaționale de amenajare. Va fi un spațiu deschis, luminos, armonios în care clientii se vor bucura de o stare de bine, de relaxare și o atenție deosebită, lucruri pe care aceştia le merită din plin!

Indiferent de tipul de serviciu ales, punem la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate și noi tehnici și stiluri în materie de înfrumusețare pentru a avea rezultatele dorite de către clientele noastre. În noul salon El Studio Dristor, vei reîntâlni aceleași branduri profesionale disponibile în toate saloanele El Studio: Kérastase, Moroccanoil, Wella, SP, SEB MAN, OPI și Academie.  De asemenea, profesioniștii El Studio îți vor recomanda întotdeauna produsele potrivite pentru acasă și te vor îndruma cum să le folosești eficient, pentru a obține cel mai bun rezulutat.

Pentru că ne dorim să fim aproape de clientele noastre, indiferent în ce zonă a capitalei vă aflați, saloanele El Studio sunt prezente în toate punctele cheie ale orașului, în următoarele zone: Floreasca, Timpuri Noi, Tei, Moșilor, Unirii, Lujerului, 13 Septembrie și Titulescu, Ion Mihalache. Fiecare salon oferă servicii complete de înfrumusețare pentru acel look pe care vi-l doriți.

Informații suplimentare și contact

Nu uita că pentru a fi la curent cu ultimele noutăți de beauty și de îngrijire, poți să accesezi site-ul El Studio sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/elstudiostyle, unde ne poți vedea mai îndeaproape activitatea! Pentru informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon 021-340.83.40 sau la adresa de e-mail office@el-studio.ro

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.