Universului nu-i pasă de dorințele tale…

Cică dacă îți dorești ceva foarte mult, din toată ființa ta, tot universul va conspira la îndeplinirea acelei dorințe. Universul s-a mulțumit să îmi demonstreze că ar fi fost bine dacă nu renunțam la facultate din cauza Statisticii, o materie pe care nu am reușit s-o înțeleg. Înțeleg, în schimb, că ea funcționează și fără aprobarea mea.

Mi-am dorit cu toată ființa să câștig un Citroën C3 la concursul PallMall, iar pentru asta am adunat de pe jos (!) și de la vărul meu dar și de la un prieten 167 de coduri pe care le-am înscris, migăloasă, timp de 30 de zile – se dădea un C3 pe zi, am calculat eu superficial că ar fi bine să am minimum un cod pe zi și am înscris la ele de mi-a ieșit pe ochi.

La final, m-am ales cu o lecție: că în marea de fumători & concursomani din țara asta, eu sunt doar un chiștoc iar universului i se rupe de mine.

Și am mai aruncat la gunoi măcar 100 de pachete de țigări pe care oamenii „civilizați” din Hunedoara le-au aruncat pe jos sau prin gardul viu. Cu plăcere.

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

3 thoughts on “Universului nu-i pasă de dorințele tale…”

 1. Ba ii pasa. Important este sa nu te lasi batuta si sa incerci din nou si din nou si din nou, pana iti iese pe nas si ai sa reusesti.
  Chiar aseara, ma uitam la clipul Ioanei https://www.youtube.com/watch?v=IrF3oAsMXjg
  Tocmai a castigat Nyx Face Awards USA. O romanca. A castigat $50.000.
  Dupa 3 ani. In primul an, nici n-a intrat in concurs. In al doilea an a ajuns in finala si uite, dupa 3 ani, a reusit sa si castige.
  Cum era daca o lasa moarta din prima?

  Evident, in cazul tau, e vorba si de noroc, dar faptul ca ai facut ceva, ai fost perseverenta si nu ai stat cu mainile in san, a contat. Or sa mai fie concursuri cu masini, ca premiu, asadar, pregateste-te mental si nu renunta. La un moment dat, vei scrie un articol despre cum ai reusit sa castigi o masina!!

  1. Draga de tine, îți mulțumesc pentru încurajare! :) Am primit notificare pentru clipul Ioanei, o urmăresc deși nu mă pasionează make-up-ul prea mult, dar nu am apucat să îl văd. Nu știam că e un premiu atât de mare. Bravo ei, îl merită cu vârf și-ndesat, că am văzut ce machiaj face și cât e de pasionată!

 2. Am avut si eu cateva tentative de a participa la diferite concursuri, dar se pare ca nu sunt asa de norocoasa.
  In schimb stiu oameni care castiga pe banda rulanta.
  Poate au noroc acum si mai tarziu se duce? Habar nu am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.