75 thoughts on “Contact”

   1. pireul de castane se vindea in anii-70 -80 la cofetarii,in cupele care se foloseau pentru inghetata.Frisca sepunea in cupa si deasupra se presa cu un o presa asemanatoare celei de cartofi dar mult mai mica pireul de castane , intradevar un deliciu. o cupa de pireu de castane costa 1,75 Lei.

 1. Buna, Denisa!
  cum mai stai cu sinovita?
  recent m-am pricopsit si eu cu asa ceva, mai astept analiza licchidului sinovial pt confirmare,
  dar sunt cam ingrozita de ce citesc pe internet :(

  1. Sincer, nu am noutăți. Ultimul medic care m-a văzut mi-a zis ceva despre injectarea cu acid hialuronic și a rămas așa, în aer. Drept e că am perioade în care sunt OK și perioade cu dureri mari. Acum sunt în perioada OK, pentru că am început să iau toate tratamentele posibile. Respectiv, capsule Biomobil de la Fares și praf de Supramax Articulații, care se ia în cure de 3 luni. Sunt în cea de-a doua lună acum și chiar nu mai am așa dureri mari de genunchi.

 2. Buna Denisa. Sunt o mămică „casnica”…Vb vine. Mereu avem cate ceva de făcut. Mi_a plăcut enorm articolul legat de Fimo. Eu nu știu nimic..Dar mi-aș dori să știu. Îmi plac la nebunie cerceii…Mi-ar place să știu săi fac singura. Ai câteva sfaturi ptr mine? Mă poți ajuta? Cu ce sa incep? Îți mulțumesc mult,faci lucruri deosebite..

 3. de doua luni de zile sint taxat cu costuri suplimentare,in februarie 15 euro si pe martie pina astazi 12,32 euro,motivind ca am dat SMS la nr. 23131.cum po afla cine este acest 23131? te rog un raspuns daca se poate la emailul de mai jos.Daca nu sint nevoit sa intrerup contractul , dar imi pare rau dupa ani multi de abonamen t.

  1. Merci, nu mai scriu un articol, pentru că nu mai sunt pe Vodafone ca să pot verifica și oricum acesta este bine indexat. Pot cel mult să fac un update, ca să le fie de folos celor care încearcă în 2018 să intre în legătură directă cu Vdf. Merci de pont!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.