i love

Sunt multe lucruri pe care le iubesc sau pe care îmi place să le fac. Dacă ai ajuns aici, este fie din cauză că pagina Despre mine nu ţi-a furnizat suficiente „informaţii”, fie pentru că erai curios/curioasă ce-i cu pagina asta în plus pe blogul meu.

Ei bine, aici sunt [aproape] toate lucrurile care îmi plac.

______________________________

Vimeo

Pentru că este o alternativă curată la mizeria în care se transformă încet, dar sigur, YouTube.

______________________________

PRbeta

PRbeta este un eveniment la care de-abia aştept să particip am participat joi, 12 mai 2011. Evenimentul a fost organizat de nişte oamene tare dragi mie. Veniţi la Timişoara în 12 mai?

Din fericire, a fost un succes, astfel că ediţia din primăvara lui 2011 nu va rămâne singura. :)

Tags: Timişoara, eveniment
______________________________

Produsele româneşti

Pe cât posibil, încerc să cumpăr produse româneşti. E cam greu de când cu globalizarea, dar încerc! Iată şi un site care-mi place.

cumpără produse româneşti!

______________________________

Timp împreună, o campanie Romtelecom

Asta este o reclamă de la Romtelecom care mi-a plăcut mult, pentru o campanie care ar trebui să-i pună pe gânduri pe toţi părinţii zilelor noastre.

Campania se numeşte Timp împreună şi trage un semnal de alarmă cu privire la timpul tot mai puţin pe care părinţii îl petrec alături de copiii lor. Eu zic că nu e în regulă să-ţi laşi copilul cu bunicii în fiecare zi, nu e în regulă să-l „uiţi” toată vara la bunici sau la alte neamuri de la ţară, nu e în regulă să-l vezi doar seara, când tu ajungi acasă obosit, iar el doarme.

Tag: Romtelecom

______________________________

Phoenix Armory, bijuterii lucrate manual

Phoenix Armory este a fost site-ul unui timişorean care face bijuterii din zale. De fapt, din sârmă de argint, pe care o transformă chiar el în zale. Am primit de la Milorad o brăţară de argint făcută de el şi pot spune cu mâna pe inimă că este cea mai faină bijuterie pe care am avut-o vreodată – mai ales că mie îmi place argintul la nebunie [iar aurul deloc]. Vizitaţi-i blogul şi dacă vă place ceva, contactaţi-l; Milorad face minuni din argint. P.S.: Mi-am luat un Milo!

Tag: bijuterii

______________________________

Arsenal Park Transilvania

Dacă-mi citiţi blogul ştiţi că am fost de multe ori la Arsenal Park, în Orăştie, şi că sunt de-a dreptul îndrăgostită de ideea fraţilor Emil şi Marius Cristescu de a crea un parc de distracţii cu tematică militară. De fapt, Arsenal Park este mai mult decât un parc de distracţii. Şi sunt convinsă că după ce mergeţi acolo o să-mi daţi dreptate.

Tag: Arsenal Park

______________________________

Pedalează.ro

Proiectul Verde pentru biciclete le aparţine tot fraţilor Cristescu. Este de apreciat tot ce fac oamenii ăştia pentru cel mai frumos oraş din ţară, Timişoara, şi pentru timişoreni.

Verde pentru Biciclete

Tag: Timişoara

______________________________

Ceasurile Swatch

Iubesc ceasurile Swatch, pentru că sunt vesele şi colorate şi foarte rezistente. Singurul meu Swatch zace de câţiva ani fără baterie, dar cred că şi dacă ar avea baterie, tot nu l-aş mai purta. Sunt dreptace şi ar trebui să-l port pe mâna stângă, dar acolo am tatuajul…

______________________________

Tatuajul meu colorat

…ceea ce ne duce la un alt lucru pe care-l iubesc: tatuajul meu colorat – şi tatuajele, în general. Cred că e adevărat ce se spune, că tatuarea dă dependenţă. Odată ce ţi l-ai făcut pe primul, parcă ai mai vrea unul, şi-apoi încă unul şi tot aşa. Probabil că nu mă voi opri la unul, imediat ce găsesc/concep următorul model.

Tag: tatuaje

______________________________

Genţile Crumpler

Crumpler a devenit un lovemark pentru mine. Alte lovemarks sunt Sony şi Swatch, dar cred că pe primul loc este Crumpler. Au existat chiar momente când mă gândeam să mi-l tatuez pe The Dude pe braţul drept, atât de simpatic îmi este!

Am testat zeci de genţi Crumpler şi sunt mândra proprietară a câtorva genţi. De fapt, nu sunt doar genţi şi cine are un Crumpler poate să confirme – sunt mult mai mult decât genţi. Le găsiţi pe Laptopgear.ro.

Unelte Urbane

Crumpler cam sunt gențile mele preferate


Tag: Crumpler

______________________________

Dex Online

DexOnline, Diacritica, Diacritice.com [detalii găsiţi şi aici] şi Ştii să scrii? sunt sursele mele de corectitudine gramaticală. Poate că or mai fi şi alte site-uri care încearcă să ne înveţe/ajute – gratis! – cu limba pe care ar trebui s-o vorbim corect, dar eu pe astea le frecventez destul de des. Şi mă bucur nespus că există.

Tag: limba română

______________________________

Bijuteriile handmade, în special cele din FIMO

Îmi plac şi bijuteriile handmade, atât de mult încât am început să mi le fac singură. Dacă aş fi ceva mai consecventă, poate că aş şi vinde din ele, dar în ultima vreme am avut alte priorităţi. O mică parte dintre bijuteriile făcute de mine din Fimo şi Cernit, pe blogul dedicat.

Tag: handmade

______________________________

Cafeaua

Iubesc cafeaua. Nu sunt o băutoare adevărată de cafea, pentru că nu o pot savura fără multiple îmbunătăţiri – zahăr, lapte, sirop de scorţişoară etc. – dar fără cafea, viaţa mea ar fi tristă. Preferata mea este Nescafe Brasero, o cafea pe care o beau de pe la 15 ani. Reţeta: o linguriţă de Brasero, trei de zahăr [de preferinţă brun], apă fierbinte şi lapte în cantităţi aproximativ egale, iar ca finishing touch, sirop sau praf de scorţişoară. Mmm!

Îmi place şi cafeaua naturală, dar cum nu am prea multă experienţă în făcutul cafelei la filtru, aproape niciodată nu o nimeresc cum trebuie şi iese ba prea tare, ba prea „cârpă stoarsă”. La baruri, restaurante şi cafenele, aş bea de fiecare dată Illy, pentru că este cea mai bună cafea din lume. Când nu găsesc Illy, beau ce este, dar nu cu la fel de multă plăcere.

Tag: cafea

______________________________

Rock FM

Rock FM

Postul de radio Rock FM, lansat în octombrie 2010 şi despre care am aflat de la Şerban Huidu.

Tag: muzică

______________________________

Un joc drăguţ (s-a închis)

Jocul ăsta. Pentru că nu-i Conquiztador.

______________________________

Daily Cotcodac

Daily Cotcodac. Pentru că Julius.

Daily Cotcodac

Tag: DailyCotcodac

______________________________

Ciocolata

Nu există ceva mai delicios pe lumea asta decât ciocolata. Nu albă, nu neagră [deşi aia neagră, dark, e ciocolată adevărată], nu cu stafide, nu cu cremă, dar cu alune sau cu chili. Sau simplă. Sau Milka Happy Cows. Sau Matinettes. Sau Albeni, care nici nu-i ciocolată, ci biscuite învelit în ciocolată [made in Turkey]. Sau After Eight. Sau… mă rog, aţi prins ideea, ciocolată să fie.

Tag: ciocolată

______________________________

Chili, ardei iute, Eros Pista etc

De când am descoperit ardeiul iute uscat și zdrobit, îl presar pe aproape orice mâncare. La redacție am într-o cutiuță boia de ardei iute [poate-mi trăbă, vorba aia], iar acasă, ditamai borcanul cu chili uscat. Am mâncat și ciocolată cu Chili și mi-a plăcut, deci chili sub orice formă!

foto

Tag: mâncare

______________________________

Redescoperă România, un proiect Petrom

Redescoperă România

Mi-a plăcut la nebunie proiectul Redescoperă România, dezvoltat de Petrom împreună cu partenerii săi – mărci româneşti – BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Sunt mândră că am făcut parte din prima echipă Redescoperă România pe anul 2011. Am străbătut ţara în lat, plecând de la Hunedoara am trecut prin Ţara Haţegului către Târgiu Jiu şi ne-am oprit la Râmnicu Vâlcea. De-acolo am pornit spre Horezu şi am ajuns la Târgovişte, un oraş pe care îmi doream de mult să-l „bifez”. Ultima zi a însemnat drumul înapoi spre Bucureşti şi un foarte lung drum cu trenul până acasă. la Hunedoara. Au fost patru zile foarte lungi, pline de peripeţii, am făcut o mulţime de poze şi am „produs” destul de multe texte. Le găsiţi pe toate sub tag-ul Redescoperă România.

Pe lângă locurile vizitate, îmi place să cred că mi-am făcut câţiva prieteni noi, pentru că un astfel de road trip te leagă într-un mod special de oamenii alături de care călătoreşti.

Pe Facebook: Petrom | Paralela 45 | BCR | Muzeul Ţăranului Român | Dacia

Plus: Blog Paralela 45

Tag: Redescoperă România

______________________________

Culorile vii, în special verdele şi portocaliul

Îmi plac hainele colorate, lucrurile colorate, fotografiile cu multă culoare – dar asta nu înseamnă că nu-mi plac şi cele alb-negru sau sepia – etc. Verdele meu preferat este Pantone 375. Am aflat asta de pe Google.

Tag: colors
______________________________

Trender.ro şi conceptul de word of mouth

Datorită acestui site, în 2010 am câştigat o vizită la fabrica de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca, de-a lungul timpului am testat diverse produse şi în general mă încântă ideea care a stat la baza creării comunităţii de trenderi.

trender

Tag: Trender

Listă în curs de actualizare.

5 thoughts on “i love”

 1. Buna ziua ,

  Am vazut ca aveti un blog interesant, as dori sa va propun un schimb de linkuri .

  Site-ul nostru este http://www.oferte-antalya.ro

  Numele cu care vrem sa ne regasim in blogul dvs este : Oferte Antalya .

  Noi am pus deja linkul dumneavoastra in Blogroll-ul nostru .

  Asteptam ca si dumneavoastra sa faceti la fel .

  Multumim de colaborare .

 2. Pingback: Primul pas spre un păr strălucitor | Blog de farmacista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.