Care sunt produsele la care vânzările au crescut spectaculos la începutul lui octombrie? (P)

Oodată cu schimbarea anotimpurilor, a venit și schimbarea produselor care se găsesc pe rafturile magazinelor. Adică: perioada reducerilor, cele mai frumoase cuvinte pentru o femeie pasionată de shopping!

Cea mai evidentă astfel de transformare a avut loc în cazul magazinelor care comercializează articole vestimentare și de încălțăminte, pentru că industria modei este cea care dă tonul în privința cumpărăturilor sezoniere! 

Nu numai temperatura a jucat un rol important în succesul vânzărilor, ci și startul unui nou an școlar sau universitar, care înseamnă, pentru foarte multe persoane, reînnoirea sau completarea garderobei. Așadar, pentru acestea, începutul lunii octombrie a însemnat shopping-ul pe ultima sută de metri a lucrurilor necesare pentru următoarele luni.

Ce se vinde cel mai bine la începutul toamnei?

Jachete și paltoane

Dacă vara nu ai nevoie de un articol vestimentar mai gros decât în unele seri în care vremea este capricioasă, toamna lucrurile se schimbă. Chiar dacă până acum am avut parte de o toamnă frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât de obicei, experiența de-o viață ne spune că urmează zile reci, seri răcoroase și nopți de-a dreptul friguroase.

În cazul în care nu ai apucat să verifici colecțiile existente, descoperă paltoanele casual pentru femei și achiziționează modelul preferat, înainte să se epuizeze! Popularitatea acestora vine din versatilitatea lor și din ușurința cu care pot fi purtate în diverse combinații. De aceea, paltoanele și jachetele s-au aflat printre cele mai bine vândute produse în această perioadă!

Jeanșii

Sunt articolele vestimentare care vor fi tot timpul în trend și nu au fost nici în această toamnă ignorați! Există modele diverse de blugi de dama, printre care cei cu un croi clasic, jeanșii slim-fit și cei cu talie înaltă. Achiziționarea într-un număr atât de mare ale acestor perechi de pantaloni are legătură cu confortul pe care îl oferă și cu faptul că se pot crea ținute în stiluri vestimentare diferite prin combinarea lor cu alte articole. În plus, sunt foarte adecvați în timpul temperaturilor scăzute, nelăsând frigul să pătrundă prin țesătura lor!

Încălțămintea de toamnă și iarnă

Femeile au vrut să se asigure din timp că modelele lor preferate le vor ajunge în garderobă, așa că încă din primele zile ale lunii octombrie, s-a observat o creștere semnificativă a vânzărilor la această categorie. Atât ghetele scurte, din piele, cât și cizmele îmblănite ori bocancii s-au regăsit în coșurile de cumpărături din această perioadă. Eu am rămas un pic în urmă la acest capitol, pentru că încă mai trag de utilitarii bocanci pe care i-am redescoperit în garderobă anul trecut și de care am tras toată iarna. Sunt comozi, relativ ușori, așa că la capitolul încălțăminte, toamna asta am zis „pas”… sau „pause”.

Puloverele

Cămășile, tricourile și bluzele subțiri sunt înlocuite toamna de puloverele călduroase și comode. Nu știu voi, dar eu am mai multe pulovere, hanorace și bluze groase decât port. Îmi place să le cumpăr, dar acasă e cald, la birou e cald, nu prea apuc să mă bucur de căldura lor. Preferatele din acest an sunt articolele oversized, adică piesele largi, lungi, care oferă un confort ridicat.

Tu ce produse ți-ai achiziționat până acum, în luna octombrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.