Dr. Laura Gîrbea iti spune care sunt avantajele aparatului dentar Damon (P)

Un zambet frumos, cu o dantura dreapta si alba ne confera adesea mai multa incredere in noi. De aceea, este esential sa constientizam, indiferent de varsta, necesitatea unui aparat dentar.

Pentru un tratament ortodontic care sa iti garanteze rezultatele dorite, cu siguranta trebuie sa treci pragul unei clinici profesionale din Bucuresti. 

Clinica de ortodontie The Smile Space va asteapta indiferent de varsta sa optati pentru un tratament ortodontic care o sa va redea zambetul mult dorit. 

De asemenea, un tratament ortodontic o sa faca ca intreaga fata sa arate mai frumos, prin corectarea celor doua maxilare.

La clinica de ortodontie The Smile Space o sa fii intampinat de doamna Dr. Laura Gîrbea, dar si de o intreaga echipa de profesionisti.

Trebuie sa stii de la inceput ca doamna Dr. Laura Gîrbea este fondatoarea acestei clinici ortodontice din capitala si a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea de Ortodontie Dento-Faciala. 

Intrucat fondul teoretic este esential in orice domeniu, doamna doctor nu s-a oprit aici si a urmat numeroase studii de perfectionare in tratamentul ortodontic.

Scopul oricarui tratament, considera doamna doctor este acela de a alinia dintii si de a obtine o muscatura perfecta, insa tehnologia folosita nu este una universala pentru orice client care trece pragul clinicii.

In clinica de ortodontie The Smile Space, doamna Dr. Laura Gîrbea si echipa ei se bazeaza pe aparatul dentar Damon, acesta reprezentand varianta optima pentru a obtine intr-un timp scurt un zambet de invidiat.

Doamna Dr. Laura Gîrbea ne-a explicat toate detaliile despre acest aparat dentar Damon, iar noi le vom detalia in acest articol. 

Atunci cand o sa treci pragul clinicii de ortodontie The Smile Space o sa stii cu exactitate pe ce se bazeaza acest tip de aparat dentar in cazul in care acesta este optim pentru rezolvarea problemelor dentare cu care te confrunti.

Aparatul dentar Damon este un sistem de bracketi autoligaturanti ce reusesc sa le ofere pacientilor posibilitatea unui tratament ortodontic fara sa fie nevoie de extractia unor dinti.

Acest aparat dentar se deosebeste de sistemele clasice de bracketi prin modul in care arcul ortodontic gliseaza liber in interiorul bracketilor si permite aplicarea unor forte biologice. 

Astfel, dupa spusele doamnei doctor, veti beneficia de un aparat in care presiunea ce se aplica asupra dintilor este mai mica, iar acestia se aseaza mai rapid.

 Aparatul dentar Damon este mult mai confortabil, intrucat lipseste presiunea care poate provoca durere.

Daca vrei sa stii cum functioneaza acest aparat dentar, randurile de mai jos o sa te ajute sa intelegi modul in care aparatul dentar actioneaza asupra dintiilor tai, rezultatul fiind un zambet cuceritor.

Aparatul dentar Damon genereaza forte continue, cu o intensitatea aproximativ constanta pe parcursul deplasarii dintilor. Un plus al acestui aparat este acela ca nu necesita o reactivare frecventa, iar fortele fiind lejere nu provoaca compresiuni exagerate ale ligamentelor.

Conform specialistilor de la clinica de ortodontie The Smile Space din Bucuresti, un alt avantaj al acestui aparat dentar Damon consta in reducerea timpului de tratament. 

In unele cazuri, timpul de purtare a unui astfel de aparat dentar se poate reduce si pana la jumatate de an. Rapiditatea actiunii acestuia vine din forta constanta pe care o dezvolta arcurile, astfel controlul periodic la medicul ortodont o sa fie mult mai rar.

Dupa spusele doamnei doctor Laura Gîrbea, o alta bila alba care poate sa fie atribuita aparatului dentar Damon este aceea ca este mult mai usor de curatat in comparatie cu alte tipuri de aparate dentare. 

Datorita lipsei elasticelor si modulelor, aparatul dentar Damon reuseste sa elimine placa bacteriana si astfel curatarea este mult mai usoara si rapida pentru cel care il poarta.

Pentru multi care trec pragul clinicii de ortodontie The Smile Space, aparatul dentar Damon poate fi alegerea ideala. 

Beneficiile unui tratament cu acest tip de aparat dentar dupa cum ati observat si in acest articol sunt extrem de atractive. Prietenii nici nu vor observa ca esti purtatorul unui aparat dentar Damon.

Purtarea acestui aparat dentar poate fi alegerea ideala pentru toti cei care sunt in cautarea unui tratament ortodontic eficient care sa le ofere un zambet de invidiat, fara prea multe vizite la cabinetului medicului ortodont.

Trebuie sa stii ca pretul pentru aplicarea unui astfel de aparat difera de la persoana la persoana, in functie de gravitatea problemei. 

De asemenea trebuie sa te informam ca exista probleme dentare grave in care aparatul dentar Damon nu este recomandat, insa aceasta situatie daca este cazul o sa-ti fie comunicata de catre medicul tau ortodont.

Daca te-ai decis ca vrei sa iti indrepti dantura si esti in cautarea unei solutii eficiente si estetice, cu siguranta aparatul dentar Damon poate fi alegerea potrivita. 

Clinica de ortodontie The Smile Space te asteapta cu drag sa-ti imbunatateasca sanatatea si frumusetea danturii. Vrei o dantura cu ajutorul careia sa cuceresti inimile tuturor?

Obtine zambetul mult visat cu ajutorul aparatului dentar Damon la clinica de ortodontie The Smile Space. Clinica de ortodontie din Bucuresti – thesmilespace.ro este pozitionata pe bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.